Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
S rakovinou bojujúca seriálová Brenda v slzách! Na jej mieste by sa rinuli každému!
Zdielať na

S rakovinou bojujúca seriálová Brenda v slzách! Na jej mieste by sa rinuli každému!

Archívna reportáž

Obľúbená herečka z ikonického seriálu 90. rokov urputne bojuje s ťažkým osudom, ktorý jej nadelil smrteľné ochorenie. Ani v poslednom štádiu boja s rakovinou sa však nevzdáva a najmä nestráca zmysel pre humor a dobrú náladu. Napriek tomu je úplne pochopiteľné, že máva aj ťažšie dni, vtedy sa stiahne do úzadia. Inak na sociálnych sieťach svojich fanúšikov skôr zabáva ako zarmucuje.

Herečka Shannen Doherty (49), ktorá už rok statočne bojuje s posledným štádiom rakoviny, sa v nedávnom príspevku na sociálnej sieti nečakane rozplakala. A to iba krátko po tom, ako sa spolu s kolegyňou dobre zabávali pri partii ping pongu a poháriku vína. Dôvod však napokon mnohých prekvapil.

Shannen sa nedávno spolu s kamarátkou, herečkou Sarah Michelle Gellar (43) podujala na celkom vtipnú spoluprácu s istou americkou donáškovou službou potravín. Podmienkou spolupráce bolo z dovezených potravín vyčarovať tradičný koláč, ktorý sa v amerických domácnostiach pečie na Deň Vďakyvzdania. Video sa začína na záhrade jej domu, kde so Sarah hrajú ping pong a okrem nahrávok si "smečujú" aj rôzne ironické vtípky. "Deň 197 v karanténe," začína video Sarah s rátaním dní, ktoré počas karantény trávi najčastejšie práve s chorou Shannen. "A stále ťa milujem," odpovedá pohotovo Shannen, načo Sarah v rozpakoch odpovie:"Ja ťa mám iba rada."

Shannen sa zhruba v 4. minúte a 22 sekunde videa náhle rozplače, na potoky sĺz však stačila iba jedna maličkosť:

Avšak napriek skvelej atmosfére, ktorú spolu s kamarátkou Sarah pri príprave jedla vytvorili, Shannen v jednom momente neudržala potoky sĺz. "Shannen to je v poriadku, viem, že nemôžeš byť teraz so svojou rodinou, ale aj tak to bude pre nás špeciálne," prihovára sa s citom Sarah plačúcej kamoške. Avšak Shannen je žena z ocele, a ukáže sa, že k slzám ju priviedla obyčajná cibuľa, ktorú práve krájala. Mnohí fanúšikovia za vtipný herecký výkon Shannen a jej kamošku, známu aj z filmu Nebezpečné známosti, v komentároch vychválili do nebies. Predovšetkým všetci vyzdvihujú ich pevné priateľstvo, ktoré si vo svete šoubiznisu dokázali s Michelle udržať. Napriek tomu, že bol príspevok označený ako reklama, obe jeho obsah poňali veľmi zodpovedne. V záplave lacných reklám, obnažených a našpúlených hviezdičiek s produktom v rukách, je premyslený obsah a scenár skôr výnimkou ako pravidlom.

Sarah robí ťažko chorej kamarátke počas karantény spoločnosť. Podľa ich príspevkov na Instagrame si spolu každý deň užijú kopec zábavy:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ShannenDoherty (@theshando)

"Asi nikdy som žiadnu reklamu nepozeral tak rád. Teraz potrebujem tieto dve vo vlastnej šou, aby som sa cítil opäť kompletný," zhodnotil príspevok jeden z užívateľov. "Dokázala by som to pozerať ešte ďalšiu hodinu, je to ako pohladenie na duši," rozplývala sa ďalšia fanúšička v komentároch pod príspevkom, a nebola jediná. Je až neuveriteľné, ako dobre Shannen znáša svoju ťažkú chorobu a v neposlednom rade aj to, ako skvelo vyzerá. Zdá sa, že v pozitívnom myslení sa skrýva mnoho benefitov pre ľudské zdravie a spolu s adekvátnou liečbou sa azda môž diať aj zázraky.

Súvisiace články

Najčítanejšie