Skoro jasno
10°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Podpásovka od Prachařovej mamy?! Vraj s ním nie je reč, Agáte je vďačná za vnúčatá!
Zdielať na

Podpásovka od Prachařovej mamy?! Vraj s ním nie je reč, Agáte je vďačná za vnúčatá!

Archívna reportáž

Vzťah so svokrami býva niekedy, veľmi jemne povedané, komplikovaný. No vôbec to nie je pravidlo a je mnoho žien a mužov, pre ktorých sa stala matka partnera doslova druhou mamou. V prípade Agáty Hanychovej to možno tak úplne nebolo, no isté je, že ak aj ona nemala ideálny vzťah so svokrou, herečka Dana Batulková absolútne zbožňuje Agátine deti.

Česká herečka Dana Batulková (62) žije posledné roky vcelku spokojný život v dome na okraji Prahy. Nie je tam sama, spoločnosť jej robí partner Ondřej Zajíc a stará sa ešte aj o svoju vyše osemdesiatročnú mamičku bývajúcu v samostatnej časti domu. Aby jej život nebol až tak idylický, predsa je tu niečo, čo jej robí vrásky, priznala portálu Blesk.cz. V poslednom čase nie je totiž celkom spokojná so svojimi dvomi deťmi, známym hercom Jakubom Prachařom (37), ani s dcérou, taktiež herečkou, Marianou (26).

Syn Jakub sa už dávno osamostatnil, slávi úspechy ako herec, spevák, hudobník i moderátor. Horšie je to so vzťahmi. Vyzeralo to, že jeho rebelská duša sa upokojila v manželskom vzťahu s Agátou Hanychovou, s ktorou boli od detstva kamaráti. No zjavne je manželstvo úplne iná káva, ako kamarátsky vzťah. Zväzok bol poznačený búrkami a k stabilite nepomohlo ani narodenie spoločnej dcérky Mii. Nedávno partnerské trápenie páru ukončil rozvod. O dcérku sa ale striedavo starajú obaja a Jakubovi veľmi rada občas vypomôže aj jeho mama.

Pozrite sa, čo prezradila Batulková Janovi Krausovi:

S mojimi dospelými deťmi je to ťažké a nie je s nimi rozumná reč, preto som vďačná za vnúčatá. Nehovorím, že ich u seba mám pravidelne, ale občas áno. Práve dnes ku mne prídu a na to sa veľmi teším. Vlastne jedna pozitívna vec na pandémii je - že sme ako rodina viac spolu a užívame si to,“ priznala sa  Batulková. Spočiatku nebola celkom nadšená z nevesty Agáty a jej správania, no neskôr to vraj bola práve ona, kto stál na jej strane. Teší sa z vnučky a prijala s láskou za svojho aj "vyženeného" vnuka Kryšpína, syna z predchádzajúceho nevestinho vzťahu s Marekom Dopitom.

Dana Batulková je vychytená česká herečka, ktorá si zjavne vie užívať život:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dana Batulková (@danabatulkova)

Batulkovej dcéra Mariana sa zas nedávno verejne priznala, že má zdravotné problémy v súvislosti s anorexiou. Jej mama to ale prekvapivo nevidí až tak zle. „Rozhodne by som to nenazývala anorexiou. Mariana sa v prvej vlne na jar zaguľatila, šla do seba, začala sa viac hýbať, je zdravo a schudla. Schudla krásne, ale možno by kilo-dve mala pribrať. Viete, ja som v jej veku tiež bola bacuľka, ale potom to šlo dole. Tak jej hovorím, pozri sa na mňa, ako teraz vyzerám, horšie už to nebude,“ snaží sa táto drobná žena na dcérin problém pozerať s pozitívnym nadhľadom. No presne ako poznamenala - niekedy je rozumnejšia reč s malými deťmi, ako s tvrdohlavými dospelými potomkami.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie