Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Prekvapivé správy o Michaelovi Schumacherovi! TAKTO reaguje na svojho syna!
Zdielať na

Prekvapivé správy o Michaelovi Schumacherovi! TAKTO reaguje na svojho syna!

Archívna reportáž

V nedeľu sa podarilo pilotovi F1 Lewisovi Hamiltonovi (35) získať siedmy titul majstra sveta. Vyrovnal tak rekord legendárneho nemeckého jazdca Michaela Schumachera, ktorý sa, žiaľ, už siedmy rok trápi s následkami ťažkého úrazu hlavy. Ten neutrpel paradoxne pri nebezpečných pretekoch na automobilovej dráhe, ale na lyžiarskej zjazdovke v rekreačnom stredisku.

Iba sporadicky sa fanúšikovia automobilovej legendy Michaela Schumachera (51) dozvedajú správy o jeho stave. Bývalý jazdec je uzavretý vo svojom luxusnom dome na Malorke a jeho manželka Corinna nedovolí takmer nikomu, aby sa k nemu priblížil. Avšak v rozhovore pre francúzsku televíziu RTL prezradil jeden z jeho najbližších priateľov o jeho momentálnom stave niečo viac.

Jednou z výnimiek je Schumacherov blízky priateľ Jean Todt (74), bývalý šéf stajne Ferrari. Ten prezradil, že Michael je pri vedomí, ba vraj dokonca je aj schopný vnímať, čo sa deje okolo neho. Pozorne sleduje aj to, čo sa odohráva v automobilovom svete. Má na to veľký dôvod, svojho syna Micka, ktorý sa rozhodol ísť v otcových stopách.      

Manželka slávneho pretekára sa stiahla do súkromia, záujem verejnosti celej rodine v už beztak ťažkej situácii ubližoval:

„Samozrejme, sleduje kariéru svojho syna,“  prezradil Todt v rozhovore pre spomínanú francúzsku televíziu. Mick (21) preteká už druhý rok vo Formule 2 a má veľké ambície. Druhú sezónu je tento mladý muž zaradený aj do programu v akadémii jazdcov Ferrari. Prostredníctvom tohto programu stajňa Ferrari neskutočne pomáha mladým jazdcom. Mick sa netají, že jeho jediným snom je Formula 1. Musí preto dosiahnuť čo najlepšie výsledky ako jazdec vo Formule 2. A darí sa mu. 

Za Michaela Schumachera sa na sociálnej sieti prihovárajú jeho najbližší prostredníctvom oficiálneho profilu. Fanúšikovia naďalej veria v pretekárovo úplne uzdravenie:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Michael Schumacher (@michaelschumacher)

Podľa Todta sa vraj Michael zaujíma o to, ako sa darí jeho synovi pri plnení svojho pretekárskeho sna.  "Mick bude pravdepodobne budúci rok pretekať vo Formule 1, čo bude veľká výzva. Boli by sme radi, keby sme mali nového Schumachera na najvyššej úrovni motoristických pretekov," informoval verejnosť tento bývalý šéf Ferrari. Pre na lôžku "uväzneného" Michaela Schumachera to môže byť veľký stimul do života. Opäť sa dostane na dráhu pretekov F1, tentokrát prostredníctvom svojho syna. Mick chce zrejme pretekať aj preto, aby mu urobiť radosť. Tak mu zabezpečuje tú najlepšiu terapiu.    

Súvisiace články

Najčítanejšie