Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Romantické vyznanie s boľavým pozadím! Krutá narážka na Lucku Vondráčkovú od jej ex!
Zdielať na

Romantické vyznanie s boľavým pozadím! Krutá narážka na Lucku Vondráčkovú od jej ex!

Archívna reportáž

Je všeobecne známe, že láska a zamilovanosť dokážu robiť divy. No niekedy je cesta k tej pravej láske o niečo zložitejšia, možno trvá dlhšie a človek urobí pár krokov vedľa. Avšak zdá sa, že dvom českým športovcom sa oplatilo čakať na to, kým osud spojí ich cesty a dopraje im aj spoločného potomka.

Český hviezdny hokejista Tomáš Plekanec (37) s bývalou tenistkou Lucií Šafářovou (33) napriek zložitej situácii vo svete zažívajú najkrajšie chvíle života. Okrem lásky, ktorá medzi nimi vznikla a naďalej horí, sa im narodila dcérka Leontýnka, a tak sa zdá, že k šťastiu im už nič nechýba. Tomáš je na fotkách stále vysmiaty, čo u neho vôbec nebývalo kedysi zvykom. 

Zdá sa, že inokedy zamysleného hokejistu Plekanca nakazila pozitívnou náladou práve večne vysmiata športovkyňa Lucie Šafářová. Nie je ale Lucie ako Lucie. Tá, s ktorou sa Tomáš nedávno rozviedol, speváčka Lucie Vondráčková (40), matka jeho dvoch synov, ho poznala skôr ako vážnejšieho, neveľmi vysmiateho muža. Často pre hokejistovu kariéru bola doma v Kanade sama s deťmi, a preto sa tešila, keď prichádzala do Česka nakrúcať filmy a nahrávať pesničky. To sa Plekancovi zrejme veľmi nepozdávalo a bolo to pravdepodobne aj príčinou sporu medzi partnermi. Vyčítal jej, že sa nevenuje poriadne deťom a domácnosti, a tak na pomoc k deťom prichádzala do Kanady často jeho obetavá mama.   

Tomáš Plekanec je úspešný hokojevý útočník a v NHL obliekal dres tímu Montreal Canadiens. Dnes oblieka dres prvoligového českého tímu, ktorý vlastní Jaromír Jágr, Rytíři Kladno:

​So súčasnou partnerkou sa Tomáš spoznal vďaka tenisu, ktorý má veľmi rád. Hneď mu padla do oka svojou bezprostrednosťou. Obaja športovci rýchlo zistili, že si po všetkých stránkach rozumejú a Tomáš mal jasno. Bolo len otázkou krátkeho času, keď sa rozhodol opustiť Luciu Vondráčkovú a ísť za hlasom svojho srdca. A že zvolil správne, dokladá rodinná snímka so súčasnou partnerkou a dcérkou na jeho Instagrame  s pripojeným odkazom: „Nie je tak dôležité, čo v živote máme, ale koho v ňom máme.” Tenistka hneď zareagovala srdiečkami. Iste ale skôr ranou do srdca je takáto veta pre Vondráčkovú, ktorá to celkom jasne mohla chápať ako narážku na ich vzťah, že ona nebola tá pravá.

Tomáš Plekanec sa na Instagrame pochválil rodinou fotkou, z ktorej sála šťastie a pohoda. Mnohí fanúšikovia sa zhodli, že ho tak šťastného už dlho nevideli:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Tomáš Plekanec (@tomasplekanec)

Iste partnerom k pohode prispeli aj slnečné dni strávené s dcérkou na romantickom gréckom ostrove Santorini. Kedysi uzavretý hokejista sa nebojí svetu ukázať, aký je šťastný so súčasnou rodinkou. No podobne spokojná sa zdá byť aj Vondráčková. Na sociálnych sieťach občas vidieť fotografie Tomášových synov, ako chodia aj s mamou do prírody športovať. Lucie sa venuje naďalej svojmu milovanému spevu a nahráva nový album. K jednotlivým piesňam nakrútila aj viacero klipov, naposledy duet so spevákom Sámerom Issom. Takto je vraj spokojná a o novom vzťahu vôbec neuvažuje.

Súvisiace články

Najčítanejšie