Polojasno
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Hviezdny herecký pár šokoval! Takmer ROK tajili rozchod!
Zdielať na

Hviezdny herecký pár šokoval! Takmer ROK tajili rozchod!

Archívna reportáž

Ututlať rozchod v Hollywoode, keď je celebrita pod drobnohľadom verejnosti aj zvedavých paparazzov, je takmer nemožné. No celý rok sa to poradilo skutočne hviezdnemu páru. Ich vzťah považovali za ukážkový dlhých 9 rokov, napriek tomu, že sa rozhodli nevstúpiť do zväzku manželského. A zjavne dobre spravili.

Hollywoodska kráska Olivia Wilde (36) a jej dlhoročný partner, herec Jason Sudeikis (45), sa podľa informácii magazínu People rozišli ešte začiatkom roka 2020. Je až neuveriteľné, že sa im darilo túto skutočnosť tajiť až doteraz. Rodičia dvoch detí síce zaryto mlčia, no zdroj z okolia páru naznačil, že to bolo spoločné rozhodnutie a naďalej sa snažia ostať tými najlepšími rodičmi.

Olivia, ktorú preslávila okrem iného aj úloha v seriáli Dr. House, a Jason známy z mnohých skvelých komédií, sa podľa informácii spomínaného magazínu rozišli bez drámy a škandálov. Láska sa zmenila na partnerstvo v rodičovstve a pri starostlivosti o ich dve spoločné deti, 6-ročného Otisa a 4-ročneej Daisy.

Jason Sudeikis si zahral v obľúbenej komédii My sme Millerovci po boku Jennifer Aniston:

"Jednoducho im to už neklapalo. Rozišli sa v dobrom a naďalej sú milujúci rodičia. Deti sú ich spoločná priorita a srdce ich rodinného vzťahu," prezradil nemenovaný dobre informovaný zdroj. Herca Jasona Sudeikisa môžu diváci poznať aj z komédie My sme Millerovci, kde si zahral po boku Jennifer Aniston.

Posledné spoločné fotografie zverejnila herečka na sociálnej sieti počas osláv Nového roka 2020. Na nich vyzeral pár veľmi zaľúbene a spokojne, v skutočnosti sa zrejme schyľovalo už k rozchodu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Olivia Wilde (@oliviawilde)

Olivia aj Jason mali za sebou už aj nevydarené manželstvá. Kým Olivia bola iba tesne pred zoznámením s Jasonom vydatá za taliansko-amerického fotografa a muzikanta Tao Ruspoliho, Jason bol šesť rokov ženatý so scenáristkou Kay Connon. Pár spolu začal randiť v novembri v roku 2011 a iba rok na to zaľúbený Jason Sudeikis požiadal krásnu herečku o ruku. Hoci sa svadba nekonala a prišiel rozchod, ich dve deti ich budú spájať už navždy.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie