Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Hviezdna čerstvo päťnásobná mama doplatila na nehodu! Na nohy sa nejakú dobu nepostaví
Zdielať na

Hviezdna čerstvo päťnásobná mama doplatila na nehodu! Na nohy sa nejakú dobu nepostaví

Archívna reportáž

Starostlivosť o novorodenca dá celkom zabrať, najmä ak čerstvú mamičku doma čakajú aj starší potomkovia. Manželku slávneho amerického herca po návrate z pôrodnice čakali doma štyri deti a piate si priniesla v náručí. Únava si vyžiadala svoju daň.

Hilaria Baldwin, manželka amerického herca Aleca Baldwina, na profile na Instagrame zverejnila fotografiu plnú utrpenia. Zjavne vyčerpaná päťnásobná mama dojčí svojho dvojmesačného synčeka Eduarda a jej členok "zdobí" sťahovací obväz. Hilaria v popise prezradila ako k zraneniu prišla a nezabudla túto smolu pripísať na vrub náročnému roku 2020.

​Skĺbiť starostlivosť o novorodenca, jeho štyroch starších súrodencov a popritom sa držať v kondícii skončilo pre celebritnú mamičku fiaskom. Pri rutinnom rannom behu sa jej stalo osudným prechádzajúce auto a výmoľ na chodníku, kombinácia oboch vyústila až v zlomený členok. Frustrovaná mamička si sype popol na hlavu a nehodu pripísala svojej nešikovnosti a zároveň aj hektickému roku. Najviac ju však trápi skutočnosť, že sa nemôže plnohodnotne postarať o malého Eduarda a zvyšok perepúte.

Hilaria je vyhľadávanou celebritnou inštruktorkou jogy. Lekcie sú dostupné aj online:

"Včera som si zlomila členok, lebo veď viete, rok 2020," začala v popise k fotografii, na ktorej doslova cítiť jej vyčerpanie a bolesť v tvári. "Vybrala som sa zabehať si, bolo to na ceste bez chodníka. Zrazu okolo rýchlo prechádzalo auto a v snahe vyhnúť sa mu som vybehla na briežok na kraji cesty. Keď som z neho schádzala naspäť na cestu, spadla som a zlomila som si členok," opísala Hilaria situáciu, podľa ktorej však bola chyba skutočne na jej strane, keďže na ceste bez chodníka pre chodcov nemala čo hľadať. "Bolo to odo mňa hlúpe a som frustrovaná, ale rozhodla som sa ostať pozitívne naladená a čím skôr sa dať do poriadku," vyslovila želanie.

Hilaria sa na sociálnej sieti posťažovala svojim fanúšikom po tom, ako si nešťastnou náhodou zlomila členok:

Avšak ďalej v popise žiadala všetkých vodičov, aby napriek tomu na cestách v obci nejazdili rýchlo, keďže sa na ceste veľakrát nachádzajú nielen bežci, ale aj rodinky s deťmi na bicykloch. Hilaria však mala šťastie v nešťastí, keďže iba chvíľu po nehode okolo prechádzal istý pán menom John, ktorý zastavil a zranenej inštruktorke jogy pomohol. "Chcem sa poďakovať Johnovi, dobrému mužovi, ktorý mi pomohol dostať sa z cesty a počkal pri mne, kým si po mňa neprišiel Alec. Budem vám navždy vďačná," poďakovala na záver Hilaria, ktorá si teraz bude musieť ešte nejakú dobu poležať. Veľmi milý komentár jej ale napísal jej manžel, hviezdny Alec Baldwin: "Aj takto oslabená vyzeráš fakt dobre. Ja viem, ja viem, ty budeš aj tak radšej cvičiť"

Súvisiace články

Najčítanejšie