Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vendula Pizingerová s manželom kašlú na názor druhých! TOTO vyvádzajú so synčekom!
Zdielať na

Vendula Pizingerová s manželom kašlú na názor druhých! TOTO vyvádzajú so synčekom!

Archívna reportáž

Asi nikto by od 47-ročnej Venduly Pizingerovej nečakal, že sa bude zrazu vážna a suchopárna. Prezidentka nadácie Kvapka nádeje je povestná večne dobrou náladou, optimizmom a nekomformným správaním. A keďže jej o 16 rokov mladší tretí manžel je v podstate stále mladík, neraz sa zdá, že tí dvaja vyvádzajú ako pubertiaci. Príchod bábätka na tom nič nezmenil.

Presne v piatok trinásteho oslávil malý Josef Pizinger svoj prvý mesiac na tomto svete. Jeho otecko na deň presne o 33 rokov viac. To je stále dosť málo na to, aby mal v sebe chlapca, ktorý sa vie a chce hrať. A úplne rovnako je na tom aj 47-ročná Vendula, ktorá odmieta zostarnúť, minimálne mentálne, v tom najlepšom zmysle. 

Vďaka slobodomyseľnej povahe ju nezničili reči, ktoré sa trúsili pod jej statusom o tehotenstve. Niektoré až vyslovene kruté a hanebné názory, o ktoré sa nikto neprosil, dokonca aj "predpovede", ako to nedopadne v jej veku dobre. Už je jasné, že boli úplne mimo.

Vendula všetkých tehotenstvom zaskočila:

​Vendula plne donosila bez väčších problémov a v deň manželových narodenín malého Josífka priviedla na svet cisárskym rezom. Veľmi rýchlo išli z pôrodnice domov a odvtedy si užívajú život v šestici - ak by sa k Vendule, k jej staršiemu synovi Jakubovi, novorodenému Josífkovi, a k veľkému Josefovi rátali aj ich dvaja psíci rasy pitbull. Pred pár dňami Vendula ukázala, že tí s nimi aj spia na posteli, spoločne s bábätkom. Aktuálne pridala videjko, kde opäť chlpáči spia na posteli, no zaujímavejšie je niečo iné. "Môj muž sa minul povolaniu! Mal byť herec! Vždy vie v pravý okamih vytvoriť obraz dokonalosti," okomentovala Vendula vtipné video.

Novopečený otecko sa zjavne v novej úlohe našiel. Od začiatku je polnohodnotým rodičom, ktorý v starostlivosti o synčeka za Vendulou nijako nezaostáva. Ukázal, že ho vie uspať, prebaliť aj obliecť, no nielen to. Hoci sa multitasking, teda schopnosť robiť viac vecí naraz, pripisuje najmä ženám, Josef Pizinger dokázal, že aj on to zvláda ľavou zadnou. "Pozrite sa, čo robím. Pečiem hus, nahrievam prdiace vrecúško, húpem dieťa, prikladám do pece, psov som uspal," vymenúva a Vendula sa ide potrhať od smiechu. Synčeka totiž húpe v autosedačke palcom na nohe, a ešte k tomu poriadne dynamicky. Niektorí to okomentovali, že by im z toho bolo až nevoľno, no sú bábätká, ktoré zbožňujú extrémne natriasanie, Josífek je zjavne jeden z nich, tváril sa totiž nanajvýš spokojne. Celá rodinka si užíva idylku na chalupe, kam sa išli "schovať" pred prísnymi nariadeniami a hrozbou nákazy v meste. 

Súvisiace články

Najčítanejšie