Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Neuveriteľné! Sympatický herec ožil na sociálnej sieti a ukázal rozkošnú dcérku!
Zdielať na

Neuveriteľné! Sympatický herec ožil na sociálnej sieti a ukázal rozkošnú dcérku!

Archívna reportáž

Narodenie bábätka je veľká udalosť v živote každého človeka, hviezdy filmového plátna nevynímajúc. Ich súkromie je mnohokrát ťažké ochrániť, a tak sa namiesto nekonečného skrývania pred paparazzmi rozhodnú svoje súkromie poodhaliť sami. Zo skúseností vedia, že sa tak môžu vyhnúť zbytočným špekuláciám. Urobil tak aj aj ryšavý predstaviteľ Rona Weasleyho, ktorý je inokedy na informácie zo svojho súkromia veľmi skúpy.

Britský herec Rupert Grint (32) je iste známy všetkým, ktorí sledovali sériu filmov o Harrym Potterovi. Objavil sa v niekoľkých z nich ako Ron Weasley a jeho ryšavé vlasy z neho urobili ikonu tejto rozprávky pre deti aj dospelých. Fanúšikovia si ho ale natoľko stotožnili s postavou Rona, že sám mal problém oddeliť sa od nej v jeho reálnom živote. Dokonca mu to zrejme znemožňovalo dostať aj odlišnú ponuku na filmovanie. Zvažoval preto, že skončí s herectvom. Cítil, že roky žil v nereálnej bubline, zatúžil preto po slobode a stiahol sa do ústrania, kde nebol na očiach verejnosti dlhší čas.

Pred pár dňami sa ale udialo niečo, čo zmenilo Rupertovo rozhodnutie a opäť sa objavil na verejnosti. A to prostredníctvom Instagramu. Ktovie, možno bola príčinou jeho polročná dcérka, ktorú chcel verejne predstaviť. Nasvedčovala by tomu snímka, na ktorej svoje prvorodené dieťa drží na rukách. To hneď vyvolalo nadšenie jeho priaznivcov a priateľov.

Rupert Grint bol vo filme Harry Potter ako Ron Weasley vskutku rozkošný, pozrite si ho v jeho najvtipnejších momentoch:

„Cukrík," okomentoval fotku jeho kolega James Phelbs, ktorý si zahral v Harry Potterovi rolu Freda Weasleyho. Rupert potvrdil dôvod objavenia sa na Instagrame aj pozdravom: „Ahoj, Instagram! S 10-ročným meškaním, ale som tu. Predstavujem vám Wednesday G. Grint. Opatrujte sa“.  Profilovou fotografiou sa ale stala tá, kde mu na premiére jedného z filmov dáva pusu na tvár predstaviteľka profesorky McGonagall. „Vitaj, Weasley. Už bolo na čase,“ pripomenul mu jeho rolu vo filme Harry Potter kolega Tom Felton alias Draco Malfoy, ktorý ako jeden z prvých zaregistroval jeho prítomnosť na sociálnej sieti.

Rupert si na instagrame vytvoril svoje prvé oficiálne konto, aby mohol pridať zatiaľ jedinú fotografiu. Pochválil sa tak svojou vtedy len desaťdňovou dcérkou Wednesday:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Hey Instagram....only 10 years late, but here I am. Grint on the Gram! Here to introduce you all to Wednesday G. Grint. Stay safe, Rupert

Príspevok, ktorý zdieľa Rupert Grint (@rupertgrint),

V porovnaní s kolegami zo série filmov o  Harry Potterovi, hviezdami Danielom Radcliffeom a Emmou Watson, nebol Grint pracovne tak vyťažený, ako oni. Po skončení série sa ponuky nehrnuli, no možno za to mohli aj jeho zle zvolení agenti. Úplne do zabudnutia ale nezabudol, ukazoval sa však najmä v seriáloch. On sám po oddychovom čase chce pravdepodobne na seba upozorniť a opäť dostať príležitosť, aby dokázal, že vie zahrať akúkoľvek inú rolu. Herecký talent mu nemožno uprieť. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie