Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Svadba a bábätko?! Žeby do toho večný starý mládenec Jágr vhupsol takto zhurta?
Zdielať na

Svadba a bábätko?! Žeby do toho večný starý mládenec Jágr vhupsol takto zhurta?

Archívna reportáž

Okolo hokejistov sa odjakživa točili krásne ženy, a nie sú za tým iba ich horibilné zárobky. Mnohým ženám imponuje ich sila, kondícia a akási charizma tohto náročného športu, ktorý sa v našich končinách stále drží na špičke rebríčkov popularity. A keď je raz niekto hokejový "boh", tak je aj patrične obletovaný.

Okolo legendy českého a svetového hokeja, 48-ročného Jaromíra Jágra, sa točilo a točí veľa žien. Ešte stále vitálny, urastený športovec a majiteľ hokejového klubu sa mnohým javí byť veľmi dobrou partiou. On sám sa ženám nevyhýba, ale doteraz žiaden jeho vzťah nevyústil do manželstva. A to sa o to pokúšali aj také krásavice ako Andrea Verešová či Iva Kubelková. Obe sú už dávno šťastne vydaté a tešia sa aj z ratolestí. Či sa bude čoskoro z vlastného potomka tešiť aj Jaromír, sa portál Extra.cz opýtal rovno veštkyne.

Šanca stať sa ženou slávneho Jardy ostáva stále otvorená, príležitosť majú, zdá sa, mladšie uchádzačky o jeho priazeň. A jeho momentálna partnerka, 26-ročná modelka Dominika sa tej svojej pevne chytila. Vyzerá to tak, že aj hokejistov záujem o Dominiku prerástol do vážneho vzťahu a ako sám priznáva, je šťastne zamilovaný. Avšak zatiaľ sa netvári, že by chcel vstúpiť do chomúta, tobôž mať dieťa. Pre neho je stále dôležitý hokej, aj keď jeden nikdy nevie.

Jaromír Jágr ostal telom aj dušou hokejista aj po návrate z NHL, je hráčom a zároveň majiteľom hokejového klubu Rytíři Kladno:

​Na otázky zvedavej verejnosti odpovedala bývalá herečka, dnes vedma Michaela Kudláčková (52), známa aj zo seriálu My všichni školopovinní. Vyložila na stôl karty a pokúsila sa podľa ich rozloženia a významu odpovedať na tieto citlivé otázky. „On svadbu plánuje, respektíve ona ju plánuje,“ povedala po dôkladnom prezretí tarotových kariet. „Ten človek, s ktorým teraz je, tá žena, by sa za neho rada vydávala, to je pravda. V kartách mám Slnko v Panne, čo znamená, že jedná podľa plánu, do niečoho vkladá silu a energiu,“ prezrádza detaily kariet veštkyňa. „Už nemusí byť spokojná s rolou milenky, mám tu aj kartu Smrti, ktorá ukazuje, že sa niečo náhle stane, niečo sa rozsekne. Rada by rozomkla neistotu a rada by sa stala tou hviezdou. Môže byť presvedčená, že je tá vyvolená, aby ho urobila šťastným,“ prekvapuje svojim výkladom Michaela.

Jaromír Jágr svoju novú lásku na Instagrame neukazuje, zato s bývalou partnerkou Veronikou Kopřivovou pridával množstvo príspevkov, azda ho táto skúsenosť naučila si chrániť svoje súkromie o niečo viac:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Oslava 100 let českého( slovenského ) sportu #jagr68 #prazskyhrad #ceskysport #hokej

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromír Jágr (@jj68jaromirjagr),

Na otázku, či je reálne, že sa bude ich svadba konať ešte tento rok, odpovedala opäť v podobnom tóne. „Ak sa ožení do konca roku, tak to bude na jej želanie. Ona by sa rada vydávala, ale Jaromír nie je celkom rozhodnutý, žeby prekopal svoj život do takej miery. On sa trochu bojí o stratu slobody, ale v kartách je vidieť, že ju má rád. Nemyslím si, že sa do toho bude hrnúť, a veľmi by som sa čudovala, keby tak urobil,“ vyjadrila svoj názor na základe postavenia kariet Kudláčková. A či bude mať pár spoločného potomka odpovedala krátko, no šokujúco:  „Nie, aspoň nie tak ďaleko, ako sme ja a moje karty schopné vidieť. Nemyslím si, že by sa stala matkou jeho dieťaťa.“  Nuž, niektoré veci sú naozaj vo hviezdach, avšak napokon je to vždy v rukách konkrétneho človeka. Zrejme už onedlho sa potvrdí, či tentokrát strieľali karty len od boku.

Súvisiace články

Najčítanejšie