Oblačno
14°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Fanúšikovia v šoku! To ČO má najstarší syn Beckhamovcov na tvári?!
Zdielať na

Fanúšikovia v šoku! To ČO má najstarší syn Beckhamovcov na tvári?!

Archívna reportáž

Halloween priniesol mnohým možnosť sa aspoň na krátku chvíľu preobliecť do svojho výstrednejšieho "ja" a využili to aj mnohé známe tváre. Už tradične boli kráľovnami tohto bláznivého sviatku sestry z rodu Kardashian, no prekvapili aj známe tváre na druhej strane oceánu, vo Veľkej Británii.

Najstarší syn z prominentnej rodiny Beckhamovcov sa na sviatok Halloweenu odviazal a vyskúšal si hneď niekoľko kostýmov. Avšak jeden mnohých jeho fanúšikov a najmä fanúšičky na prvý pohľad šokoval. Brooklyn Beckham (21) sa popýšil výrazným tetovaním priamo na tvári.

Brookyln Beckham, ktorý sa vďaka svojej peknej tváričke živí aj ako príležitostný model, šokoval svojich fanúšikov na sociálnej sieti Instagram, keď zverejnil jednu zo svojich aktuálnych halloweenskych fotografii. Na nej pózuje so svojou krásnou snúbenicou, milionárskou dedičkou a herečkou Nicolou Peltz, v celkom intímnych polohách a kým sa ona zvodne pozerá do objektívu, Beckham junior jej žiadostivo pozerá do dekoltu. Na tom by nebolo nič netradičné, veď sú mladí a zamilovaní, avšak na oboch udierajú do očí výrazné tetovania.

Beckham Junior sa môže pochváliť krásnou snúbenicou, Nicola Peltz si zahrala aj vo filme Transfomers 4 po boku Marka Walbergha:

"Punk baby" píše Brooklyn v komentári k fotografii, na ktorej sú obaja štylizovaní do vzhľadu poprockových hviezd z 90. rokov. "Vyzerá ako Christina Aguilera v roku 2000," napísala jedna zo sledovateliek a narážala na Nicoline plavé vlasy, ktoré dopĺňajú čierne pramene typické pre obdobie najväčšej slávy tejto popovej divy.  Brooklynova ofina je sfarbená do červena. Avšak kým jemná blondínka má na svojom ramene zjavne falošné tetovania draka, o pravosti Brooklynovho tetovania nad obočím začali ľudia polemizovať. "Čo si si to urobil s tvárou?" pýta sa zhrozene fanúšik pri pohľade na Brooklyna.

Tetovaním na tvári mladý Brooklyn mnohých fanúškov šokoval, mnohí však dúfajú, že je iba falošné:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Punk baby ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa @ brooklynbeckham,

Aj keď Brooklyn nepotvrdil či je tetovanie skutočné, podľa reakcie jeho prísnej mamy Victorie, ktorá fotku "lajkla", je jasné, že si zohnal iba celkom vernú nalepovaciu tetovačku. Avšak väčšina komentárov aj tak smerovala na jeho partnerku Nicolu, ktorej to na fotografiách naozaj pristalo. Zdá sa, že je mladý Brooklyn zaľúbený až po uši, a po nedávnych zásnubách si možno krásku čoskoro vezme za ženu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie