Oblačno
16°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Porazil rakovinu, no prišiel o hlas! Napriek tomu sa slávny herec vracia pred kameru!
Zdielať na

Porazil rakovinu, no prišiel o hlas! Napriek tomu sa slávny herec vracia pred kameru!

Zdroj: youtube/printscreen

Patril medzi najväčších hollywoodskych krásavcov, no zrazu akoby zmizol. Občasné fotky dnes už 60-ročného Vala Kilmera ukazovali značnú nadváhu, na potom sa aj to zmenilo. Dôvod ale nebol radostný - herec bojoval s rakovinou hrtanu. Aktuálne má za sebou 5 rokov života s chorobou a pomaly sa vracia pred kamery.

Po dlhšej dobe sa opäť teší záujmu herec Val Kilmer (60), známy napríklad z filmov The Doors, Batman, ale aj z kultového filmu Top Gun. Práve tento trhák by sa mal dočkať pokračovania a obaja hlavní herci, Kilmer a Tom Cruise, by mali opäť prísť na scénu. Val Kilmer svojho času prezradil, že sa s Tomom príliš nemuseli, najmä pre celkom odlišný životný štýl. Ten jeho bol až príliš búrlivý, kdežto Cruise bol skôr "suchár". Od roku 2015 sa Kilmer stiahol do ústrania kvôli liečbe, rakovinu však dva roky úporne tajil.

Verejnosti o hercovej chorobe povedal až jeho hollywoodsky kolega Michael Douglas (75), sám bojujúci s podobnou. To sa ale Kilmerovi vôbec nepáčilo a až v roku 2017 vyšiel s pravdou von aj on sám. V ťažkých chvíľach mu bola oporou hlavne jeho bývalá priateľka, speváčka Cher, ako priznal vo svojich memoároch, ktoré napísal behom rekonvalescencie. Tie vyšli na jar tohto roku pod názvom I'm Your Huckleberry a čitatelia sa v nich môžu dočítať zaujímavosti z jeho hereckého aj osobného života. Aj to, ako mu vždy ženy pripadali oveľa zaujímavejšie ako muži. Medzi jeho láskami boli aj slávne mená ako Daryl Hannah (59), Cindy Crawford (54), či Angelina Jolie (44).

Pozrite si upútavku na očakávaný nový Top Gun:

Herec žije už dvadsať rokov pomerne osamelo. Kvôli rakovine musel podstúpiť laryngektómiu, teda chirurgické odobratie hrtanu, a dýcha tzv. slávikom na spodnej časti krku. Vie si z tohto hendikepu ale aj uťahovať. "Zniem ako Marlon Brando po niekoľkých fľašiach tequily,“ smial sa v rannej show Good Morning America. Je však rád, že žije. „Už štyri roky som čistý a choroba sa mi zatiaľ nevrátila. Som za to veľmi vďačný,“ priznáva s pokorou. A s optimizmom sa vrhol do viacerých nových projektov.

Vek a choroba sa na Kilmerovi podpísali, no charizma ostala:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Like the late, great, Dr Maya Angelou said - Try to be the rainbow in someone else's cloud. Sending love to all of you.

Príspevok, ktorý zdieľa Val Kilmer (@valkilmerofficial),

Vážna choroba ale donútila herca zamyslieť sa nad sebou. Pochopil, že sa bral až píliš vážne. „Bol som naštvaný, keď veci ako Oscar a uznanie išli mimo mňa," priznal herec, kedysi trpiaci, že nikdy nomináciu na Oscara nezískal. Na jeho zlosť mal zato až tri nominácie na antioscary, alias Zlaté maliny. Verí, že sa z rakoviny dostal len vďaka láske a viere. Verí aj v Boha a v to, že silu na uzdravenie mu dodávali aj fanúšikovia, ktorí mu písali, že sa za neho modlia a myslia na neho. Teraz sa môžu tešiť na jeho návrat do filmu.

Pripomeňte si "starý" Top Gun:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie