Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Herečka roka aj MAMOU roka? Dominika Kavaschová čaká bábätko!
Zdielať na

Herečka roka aj MAMOU roka? Dominika Kavaschová čaká bábätko!

Archívne video

Len pár dní po tom, čo uzrela svetlo sveta pieseň, ktorá je vyznaním lásky 31-ročnej herečke Dominike Kavaschovej od jej priateľa, prišla prekvapivá správa. Dominika a všestranne nadaný umelec Daniel Fischer budú rodičmi.

Hoci by rok 2020 mnohí najradšej vymazali z kalendára, v prípade Košičanky Dominiky Kavaschovej to určite neplatí. Tento rok sa totiž stala hrdou držiteľkou ocenenia Herečka roka v ankete Osobnosť televíznej obrazovky. Diváci televízie JOJ môžu sympatickú Donďu, ako znie jej prezývka, poznať napríklad zo seriálov Odsúdené, Dr. Ludsky, Delukse alebo Prázdniny. ​

No ukazuje sa, že OTO ani zďaleka nie je najväčšou tohtoročnou udalosťou v živote Dominiky. Približne pred rokom sa kedysi kamarátsky vzťah so spolužiakom z VŠMU, 33-ročným hercom Danielom Fischerom, zmenil na lásku. A ako je už jasné, dlho neotáľali a o pár mesiacov pribudne bábätko.

Dominika a Daniel spolu zažiarili aj v seriáli Delukse:

​Dominika zverejnila radostnú správu v instastories. "Naši drahí, milí, čo nás máte radi a prajete nám. Máme krásnu správu. Čakáme bábo. Veľmi sa naň tešíme. Držte nám palce, napísala zjavne šťastná nastávajúca mamička. Hoci nenapísala viac informácií, zrejme si párik so zverejnením novinky počkal len na prekonanie povestného prvého trimestra, lebo po brušku nie je zatiaľ ani stopy.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Tento najtalentovanejsi clovek akeho poznam dnes startuje to o com vzdy snival a ja sa neskutocne tesim a z celeho srdca mu to prajem. Cele CD @orchesterjeanavaljeana je fantasticke nadupane je to paradna tanecna hudba ktora ide v hlave potom cele dni dokola a neviete sa jej zbavit. Viem o com hovorim?...Je to nieco co tu na Slovensku velmi chybalo. Veci kvalitne textom aj hudobnym prevedenim. Som na vas hrda chlapci???????A tiez na to ze svoju karieru , ktora bude stopercentne velka a uspesna zacinaju piesnou , ktoru mi Danko zlozil ked sme boli spoluziaci pred 10 rokmi..... zlozil vela osudovych piesni pre zeny ktore kedysi miloval a jednu pre kamaratku z ktorej sa nakoniec jeho osudova zena skutocne stala:)❤️?prajeme vam prijemne pocuvanie uz dnes o 11:00 na youtube.

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Kavaschová (@donda_kawa),

Len pred dvomi týždňami si ju jej priateľ, multitalentovaný herec SND, Daniel Fischer, uctil pesničkou. Vtedy ešte nevyšli s pravdou von, hoci sa to mohlo javiť ako ideálna príležitosť. Dominika vtedy takto uviedla nový album priateľovej kapely Orchester Jeana Valjeana: "Začínaju piesňou, ktorú mi Danko zložil, keď sme boli spoluzžaci pred 10 rokmi. Zložil veľa osudových piesní pre ženy, ktoré kedysi miloval, a jednu pre kamarátku, z ktorej sa nakoniec jeho osudová žena skutočne stala". To ešte nikto netušil, že slovo "osudová" je v tomto prípade už naozaj naplno pravdivé, keďže práve Dominika sa stane mamou ich spoločného dieťatka.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie