Jasno
10°
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Na nepoznanie! Kristína Tormová totálne zmenila účes aj farbu vlasov!
Zdielať na

Na nepoznanie! Kristína Tormová totálne zmenila účes aj farbu vlasov!

Archívna reportáž

Zdá sa, že herečka, moderátorka a podnikateľka Kristína Tormová miluje zmenu. Minimálne svojho zjavu, ktorý sa za pomerne krátky čas zmenil už po štvrtýkrát. Tentokrát je to niečo celkom iné, než na čo boli jej fanúšikovia zvyknutí, žiadna strapatá divožienka.

Odkedy sa Kristína Tormová rozišla s otcom jej dvojičiek, jojkárom Jurajom Hajdinom, mení sa ako chameleón. Dlhé roky boli jej poznávacím znamením dlhé, výrazne hrdzavé vlasy. No zrazu prišla zmena - z ryšavky sa stala hnedovláska. Prirodzená farba jej ubrala z divokosti, no tak trošku aj z mladosti.

Už o rok neskôr nastala ďalšia zmena, ešte výraznejšia. Z tmavohnedej farby preskočila Kristína na peroxidový blond a vlasy značne skrátila. Podľa mnohých to bola výborná voľba, Kristíne nový účes a farba mimoriadne pristali a pridali jej tak trochu na rebelskom imidži, nakoľko si nechávala pomerne výrazné odrasty, ako je to moderné.

Obavy Kristíny Tormovej sa nenaplnili, ako pred časom priznala:

​Podľa všetkého ale opäť nastal čas na zmenu. Po dlhšom blond období prišla opäť na rad hnedá. A nielen to. Kristína si nechala vlasy skrátiť a ukázala sa v konzervatívnom, uhladenom účese. "To je odrast, čo? Takto sa teraz vidím, takto mi je dobre," napísala s typickým humorom, bez nutnosti vysvetľovať, prečo sa pre výraznú zmenu rozhodla. Možno nemusí byť na všetko zásadný dôvod, ako sa povráva o ženách a ich zmenách účesov. Niekedy jednoducho môže ísť len o chuť vidieť sa inak. 

Kristína je podľa všetkého stále šťastná po boku manžela Petra, so svojimi tromi deťmi - dvojičkami Ellou a Matildou a chlapčekom Alanom. Prvú karanténu využili celá rodina na pobyt na samote v prírode, čo hodnotila ako úžasnú skúsenosť pre všetkých zúčastnených. Aj v posledných týždňoch pribúdajú na jej Instagrame čoraz častejšie fotky z prírody. No žiadna nespôsobila taký ohlas, ako práve zmena účesu. Drvivá väčšina voľbu chváli, speváčka Zuzana Smatanová Kristínu dokonca uvítala v "klube hnedovlások". Len kde-tu padne názor, že blond jej sedel viac. No ako už je pri herečke zrejmé, možno neprejde veľa času, a farba jej vlasov sa opäť zmení.

Súvisiace články

Najčítanejšie