Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Šialená gratulácia k narodeninám Katy Perry! Nahral ju osobne Borat a je poriadne pikantná!
Zdielať na

Šialená gratulácia k narodeninám Katy Perry! Nahral ju osobne Borat a je poriadne pikantná!

Archívna reportáž

U niekoho nenávidený, u niekoho milovaný predstaviteľ Borata, ktorý mnohokrát nastavuje najmä známym tváram a politikom zrkadlo, sa vracia na scénu. Prichádza s druhou časťou filmu o obľúbenom hrdinovi v zelených plavkách, takzvaných mankinách. Tentokrát si zobral opäť na mušku občanov USA a ich neblahú politickú situáciu.

Britský herec Sacha Baron Cohen veľmi netradične zablahoželal aj narodeninovej oslávenkyni a čerstvej mame Katy Perry. Avšak, ako to už u neho býva, gratuláciu vyjadril humorom jemu vlastným. Na svojom profile sociálnej siete ho neskôr zdieľala samotná speváčka a zdá sa, že osobné blahoželanie od azda najslávnejšieho kazašského reportéra menom Borat, malo veľký úspech aj medzi jej celebritnými kamarátmi.

Video ktoré zdieľala na svojom Instgrame samotná Katy Perry k svojím 36. narodeninám, začína typicky "boratovsky", chaoticky a zmätene a začína sa celkom trápnym tichom. Neskôr začne rozprávať príbeh o neúspešnom pokuse nájsť cez vyhľadávač možnosti vodných športov v hlavnom meste štátu Florida, v americkom Orlande.

Pokračovanie obľúbenej a kontroverznej komédie Borat malo premiéru 23. októbra na Amazon Prime. Pozrite si trailer k filmu:

"Jak se máš, Katy Pepsi," začne vo videu skomoleninou slovanských jazykov, ktorá má referovať na rodný jazyk Kazachov. "Plánoval som ísť plachtiť na Floridu, tak som do vyhlľadávača zadal Orlando watersports. Ale namiesto toho, mi pán Google poslal fotografie tvojho manžela s jeho holým pipíkom. Má ho fakt dobrý! Musí to byť veľmi príjemné vidieť Orlanda kvitnúť," hovorí ďalej vo videu s typickým prízvukom Borat a referuje na Orlandovo priezvisko, keďže Bloom znamená kvitnúť. 

Speváčka Katy Perry oslávila 25. októbra svoje 36. narodeniny a dostala celkom netradičné blahoželanie:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

omg @orlandobloom ?

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry),

Navyše si mnohí všimli, že partnera modrookej speváčky a otca ich dcérky, označil ako manžela. A tak okamžite rozpútal špekulácie o tom, že plánovaná svadba Katy a Orlanda už mohla prebehnúť.

"Budeš mať určite skvelé narodeniny, veľa šľahačky na tvojej narodeninovej torte. Prečo nie?" šplechne ďalšiu sexuálnu narážku zabrzdené alterego herca Sachu Barona Cohena. Sacha vo svojej video gratulácii pripomenul pikantný škandálik, keď sa v roku 2016 podarilo paparazzom nafotiť Orlanda celkom nahého a to dokonca celkom detailne. Stalo sa tak pri vodných radovánkach na paddleboarde s jeho drahou Katy. Ohlas vzbudila najmä skutočnosť, že podľa zhotovených fotografií Orlanda príroda skutočne obdarila a svet šoubiznisu na fotografie ani po štyroch rokoch nemieni zabudnúť. No je jasné, že dnes sa už na tom len bavia, čo dokázali aj zverejnením pikantnej a milo absurdnej gratulácie od Borata.

Súvisiace články

Najčítanejšie