Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pre opatrenia oslavu 40. narodenín Kim Kardashian zrušila! To ale netušila, ČO jej pripravila rodina!
Zdielať na

Pre opatrenia oslavu 40. narodenín Kim Kardashian zrušila! To ale netušila, ČO jej pripravila rodina!

Archívna reportáž

Azda najznámejšia členka klanu Kardashianiek oslávila nedávno okrúhle narodeniny, no jej megalomanské plány na obrovský žúr na manželovom ranči vo Wyomingu padli kvôli hrozbe koronavírusu a opatreniam s tým súvisiacimi. Avšak o prekvapenie sa postarali jej verné sestry a mama. Neboli by to Kardashianky, keby to celé nezaznamenali na kamery a nepoužili vo svojej reality šou.

V aktuálnej časti reality šou Keeping up With the Kardashians sa bolo skutočne na čo pozerať, jedna z najslávnejších členiek, Kim Kardashian totiž oslávila jubileum - 40. narodeniny. Jej podarená rodinka vymyslela prekvapenie, o ktorom kráska s umelým pozadím nemala ani len tušenia. Pred kamerami sa ukázal dokonca aj jej kontroverzný manžel, ktorý šokoval svojou prezidentskou kandidatúrou, raper Kanye West.

Kim Kardashian musela pre pandémiu na svoje plány na mega žúr na ranči vo Wyomingu v štýle Divokého západu veľmi rýchlo zabudnúť. Avšak kráľovná fotografií a umelých póz sa zdanlivo uspokojila aspoň veľkým fotením s rodinou a jej priateľmi, Teda aspoň tak jej to predostreli jej najbližší, pričom už dávno spriadali plány ako pripraviť pre svoju milovanú Kim veľké narodeninové prekvapenie.

Kim oslávila 40. vo veľkom štýle napriek zúriacej pandémii. O prekvapenia sa postarali jej mama a sestry so slávnej rodiny Kardashianiek. Všetko samozrejme za účasti kamier ich reality šou KUWTK:

"Nejdem sa zblázniť z toho, že budem mať už štyridsať rokov. Ale mala som všetky tie sny, plány a ciele na moju štyridsiatku, ktoré si nemôžem splniť. No a tiež si rozmýšľam, ako sa má správať štyridsiatnička, asi by som už nemala pridávať na Instagram také sexy zábery. Tak ich ešte rýchlo dávam von," hovorí so smiechom vo videu ešte nič netušiaca Kim svojej sestre Khloe, a naráža tým na pandemické opatrenia, ktoré jej skrížili plány. Medzitým mali ostatné sestry a mama už dávno naplánovanú akciu ako Kim pošlú k vizážistom a štylistom, ktorí ju nachystajú na "akože" fotenie. "Dnes sa musí cítiť šťastná a milovaná," pripomína sestra Kourtney.

Kim oslávila svoju štyridsiatku napriek panédmii vo veľkom štýle. Ďakovať za to môže svojim sestrám a najmä mame Kris Jenner:

Do napínavej hry sa zapojil aj kontroverzný manžel, raper Kanye West, ktorého Kim nedočkavo čakala na mieste fotenia, kým sa on vyhováral, že má problém s autom. A tak sa Kim musí zmieriť s tým, že ju na fotenie za rodinou odvezie osobný šofér. V skutočnosti sa v pozadí chystala veľká oslava za prítomnosti najbližších priateľov a rodiny, ktorí samozrejme pred vstupom prešli testovaním na COVID-19.

Na mieste činu, v dome jej mamy v Calabasas, sa s témou a výzdobou jej mama naozaj pohrala. Na stenách sa premietali staré videonahrávky, ktoré nakrútil ešte jej nebohý otec, vychytený právnik Robert Kardashian. Celá téma sa niesla v duchu jej 10. narodenín, do ktorých sa oblečením a výzdobou jej sestry vrátili v čase. Pripomenuli najkrajšie momenty z narodeninových osláv naprieč ostatnými 40 rokmi. Dokonca si nacvičili aj choreografiu, ktorú pred 30 rokmi pre svoju sestru prichystali a o dojemné momenty a slzy nebola núdza. Zdá a že napriek turbulentnému roku, ktorý pre slávnu rodinku pripravil podarený mužíček Kanye, stoja manželia stále bok po boku a mediálna pozornosť je pre Kardashianky ako voda na mlyn.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie