Zatiahnuté
Bratislava
Marek
25.4.2024
Poriadny šok! Nielenže bude Ivana Christová čoskoro babičkou, jej dcéra mesiac tajila aj SVADBU!
Zdielať na

Poriadny šok! Nielenže bude Ivana Christová čoskoro babičkou, jej dcéra mesiac tajila aj SVADBU!

Archívna reportáž

Už je to dlhých 21 rokov čo sa stala prvou Miss Československa rodáčka z Prešova, vtedy 19-ročná Ivana Christová. Čas neuveriteľne letí a Ivana bude už čoskoro starou mamou. No vysvitlo, že jej dcére sa podarilo pred svetom utajiť ďalší veľký životný krok.

Nedávno sa prevalilo, že dcéra prvej novodobej Miss Československo Ivany Christovej (50) je v radostnom očakávaní svojho prvého dieťatko. Zdá sa, že to nie je jediná novinka v živote krásnej Daniely (26), na sociálnej sieti totiž zverejnila čiernobielu fotografiu, na ktorej sa rukou dotýka hrude partnera a na prste jej žiari obrúčka.

Daniela Christová, dnes už aj s priezviskom Zajíček, pod fotografiou dlane so žiarivým prsteňom napísala iba dve jednoduché slová, ktoré však prezrádzajú veľa. „Jeden mesiac,“ píše sa v hashtagu pod fotkou, ktorú dopĺňa emotikon bieleho srdiečka. Fanúšikom tak dáva jasný odkaz, že svadba sa konala 20. septembra 2020. Mladomanželia tvoria pár už dlhých desať rokov, z toho päť rokov sú už aj zasnúbení.

Na rozdiel od svojej dcéry Daniely, mama Ivana pozornosť a žiaru reflektorov vyhľadáva:

​Svadba prišla práve čas, keďže Daniela nedávno na Instagram pridala fotku s partnerom, hokejistom Milošom Zajíčkom , na ktorej je vidieť jej zaguľatené sa bruško. Nežnú fotku okomentovala rovnako stručne, slovíčkom „rodina", keďže tam, kde je láska a šťastie sú aj tak všetky slová zbytočné. Daniela navyše nepatrí k ľudom, ktorí potrebujú okolo seba neustále pozornosť. Nikdy netúžila ani po kariére modelky, hoci na to mala veľké predpoklady.

Daniela sa svadobnou fotkou pochválila na sociálnej sieti:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

? #onemonth @kristinaferencik ?

Príspevok, ktorý zdieľa Daniela Zajíček Christova (@danielachristova),

Aj na základe skúseností svojej mamy vie, že prílišný záujem verejnosti môže veľakrát ublížiť. Jej krásna tvár s jemnými exotickými črtami, ktoré zdedila po svojom otcovi s francúzsko-vietnamskými koreňmi, ako aj štíhla postava z nej robia atraktívnu ženu. Ona sa ale rozhodla namiesto modelingu venovať propagácii a predaju známej kozmetickej značky, a podľa vlastných slov sa v tom našla. Mama Ivana Christová rešpektuje právo na súkromie svojej dcéry, a preto na zvedavé otázky ohľadom tehotenstva jej dcéry odpovedala, že o tom nesmie hovoriť. 

Súvisiace články

Najčítanejšie