Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Potrebuje peniaze? Maroš Kramár ponúka na predaj tento prekrásny kabriolet!
Zdielať na

Potrebuje peniaze? Maroš Kramár ponúka na predaj tento prekrásny kabriolet!

Archívna reportáž

Je celkom bežné, že mnohí muži vymenia za život auto aj niekoľkokrát. Napriek radosti z nového, výkonnejšieho a voňavého tátoša, sa vždy ťažko lúči s autom, ktoré dlhé roky dobre slúžilo. Viažu sa naň mnohé spomienky a aj keď je to "iba" vec, dokáže prirásť k srdiečku.

Slovenský herec Maroš Kramár (61) sa musel rozlúčiť so svojím verným štvorkolesovým priateľom, ktorý mu určite robil radosť počas slnečných teplých dní. Jeho kabriolet je momentálne na predaj a ponúka ho záujemcom aj prostredníctvom sociálnej siete. Má na to celkom prozaický dôvod, jeho miesto v garáži je už totiž obsadené.

Herca Maroša Kramára sa asi kríza spôsobená prísnymi opatreniami príliš nedotkla. Podľa inzerátu, ktorý zverejnil na sociálnej sieti Instagram, sa potrebuje zbaviť svojho kabrioletu. Zdá sa, že dôvodom nebudú finančné suchoty a nutnosť jazdiť do práce verejnou dopravou. Marošovi sa jednoducho nablýskaný dvojmiestny tátoš už do garáže nezmestí.

Maroš Kramár účinkoval aj v zábavnej šou Zlatá maska, pozrite si ako ohodnotila porota jeho výkon v maske leva:

"Pre všetkých milovníkov jazdy s otvorenou strechou a pre fanúšikov praktického parkovania a dobrodružných ciest, ktorí zároveň milujú vietor vo vlasoch mám dobrú správu: pre nedostatok priestoru v garáži ponúkam na predaj 2-miestny garážovaný imidžový kabriolet fialovej metalízy - Roadster MGF, rok výroby: 7/1999," píše sa okrem iného v v príspevku s fotografiami imidžového autíčka. Okrem technických parametrov herec nezabudol spomenúť, že sa autíčko pravidelne udržiavalo v klubovom servise tejto jedinečnej značky automobilov. Všetky vymoženosti imidžového dvadsaťročného autíčka môže mať záujemca za necelé štyri tisícky eur.

Maroš Kramár predáva svoje auto prostredníctvom inzerátu na sociálnej sieti:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Pre všetkých milovníkov jazdy s otvorenou strechou a pre fanúšikov praktického parkovania a dobrodružných ciest, ktorí zároveň milujú vietor vo vlasoch mám dobrú správu: pre nedostatok priestoru v garáži ponúkam na predaj 2-miestny garážovaný imidžový kabriolet fialovej metalízy - Roadster MGF, rok výroby: 7/1999, motor 1,8i 88kW, benzín, 5-stupňová manuálna prevodovka, 206000km, 2-dverové, elektrické sťahovanie okien, servo, ABS, 16" hliníkové krásne disky, predné airbagy, tónované sklá, látková sklápacia strecha, kožené sedadlá, rádio, platná STK a EK do 2022 a pravidelná údržba v klubovom servise MG. Cena 3.990,-€

Príspevok, ktorý zdieľa Maros Kramar (@maroskramar),

"Ja som si najprv myslela že to je v korunách," komentovala sympatická česká herečka Eva Holubová, s ktorou Maroš účinkuje v českom seriáli Slunečná. "Tebe Evička, z lásky aj zadarmo. Najmä sa už vráť domov, aby sme mohli pracovať," odpísal jej slovenský herec. Narážal tým na skutočnosť, že sa pani Holubová nachádza na talianskom ostrove Sicília, kde vlastní domček. Nuž, je teda možné, že ak sa nenájde seriózny záujemca, môže si herečka Eva Holubová prísť len tak z lásky pre nové autíčko. Marošovi Kramárovi ich ešte stále dosť ostane, už roky je totiž známy láskou k starším automobilom, zrejme po vzore ex-svokra, ktorý má skutočne exkluzívnu zbierku.

Súvisiace články

Najčítanejšie