Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Totálne sa mení pred očami! Kam až chce Agáta zájsť?!
Zdielať na

Totálne sa mení pred očami! Kam až chce Agáta zájsť?!

Archívna reportáž

Presne mesiac je už Agáta opäť Hanychová. Priezviska Prachařová sa vzdala oficiálne až rozvodom s Jakubom, hoci používať ho prestala už pred rokom, keď bolo jasné, že vzťah sa nedá, a ani ho už nechcú zachrániť. Aktuálne je šťastná už nejaký ten mesiac po boku produkčného Tomáša a zdá sa, že jej to vyslovene prospieva.

Agáta Hanychová stihla od apríla minulého roku, keď sa pomerne dramaticky rozišli s vtedajším manželom Jakubom Prachařom, prestriedať viacero lások. No všetci nádejní partneri bolo zakrátko minulosťou. Minimálne s tromi to pritom 35-ročná Agáta myslela natoľko vážne, že sa vzťahom pochválila aj na sociálnej sieti. No ani to nepomohlo.

V apríli tohto roku sa rozišla s fotografom Marekom, pričom vzťah sa javil byť veľmi nádejný, dokonca spolu chceli rozbehnúť aj istý projekt práve o pároch, ktoré prinášajú do vzťahu každý vlastné deti. Napokon nestihli ani jedinú časť a bol koniec.

Agáta nemala problém s úpravami v mene mladosti:

​Netrvalo dlho a na scéne sa objavil Tomáš. Opäť raz bolo jasné, že Agátu seriózne očaril - pribudla totiž spoločná fotka na Instagrame. No čas letí, majú za sebou už tri mesiace vzťahu a stále to vyzerá na lásku. Dokonca aj niektorí kamaráti Agáty sa zhodli, že Tomáš vyzerá zo všetkých "pokusov" rozhodne najnádejnejšie. A Agáta sa zrazu začala meniť pred očami. Najprv prišiel šok v podobe zostrihu. Ako sa hovorí - keď žena zmení účes, je za tým zmena v živote. V tomto prípade to platilo.

Aj pri najnovších fotkách na Instagrame žne Agáta chválu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Ta nadmorska vyska ma hezky filter ;) #vokne #skocit #nofilterneeded #

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

Ale neskončilo to len novým strihom. Postupne sa začala zosvetľovať aj farba Agátiných vlasov. Z takmer čiernej sa stala v pomerne krátkom čase blondína. Prechodný stupeň, špinavý blond, jej dlho nevydržal, Agáta už smeruje pomaly k platine. "Nikdy som neverila, že budem krátkovlasá bloncka, bez gélových nechtov a umelých vlasov, rias a botoxu... No a som. A ešte ma to aj baví. Je dobré vedieť starnúť," rozplýva sa nad objavom moderátorka. Priznala, že kaderníka si dokonca nechala poradiť od svojho priateľa a je to práve on, kto ju ku zmene farby "nakopol". "A už som blondína. Uvidíme, na ako dlho," povedala s neistou víziou do budúcnosti Agáta. Je však dosť možné, že to nejaký ten piatok potrvá, ak sa tak páči svojmu milému, ktorý má na ňu aktuálne silný vplyv.

Súvisiace články

Najčítanejšie