Polojasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bábätko je na svete! Vendula Pizingerová porodila a už je jasné, akého je bábo pohlavia!
Zdielať na

Bábätko je na svete! Vendula Pizingerová porodila a už je jasné, akého je bábo pohlavia!

Archívna reportáž

Ešte pred pár hodinami sa zdalo, že sa nič nedeje a Vendula Pizingerová si s bábätkom v brušku ešte nejaký ten deň pobudne. Pochválila sa tehotenským fotkami, ktoré si nechali spoločne s manželom vytvoriť, aj pohľadom na detskú izbičku, o ktorej ich pes Coffe predpokladal, že má byť pre neho, ako Vendula vtipne komentovala. No od utorka už má skutočného obyvateľa, Vendula sa stala po tretíkrát mamou.

Keď na prvého mája oznámila, že čaká bábätko so svojím o 16 rokov mladším manželom, strhol sa skutočný poprask. Žiaľ, od mnohých si namiesto gratulácií vypočula kritiku, niekedy až veľmi bolestivé slová. Tehotenstvo si totiž "dovolila" vo veku, keď to už nie je veľmi obvyklé - ako 48-ročná. Mnohí mali pocit, že majú patent na pravdu, ako to už býva.

Vendula im vytrela zrak už počas tehotenstva, keď nenastali žiadne hororové scenáre o možných komplikáciách, ktoré zlé jazyky prorokovali. Aj všetky testy, či je bábätko zdravé, dopadli dobre.

Bábätko je skutočne vysnívané:

​A v utorok, 13. októbra, tomu Pizingerová nasadila korunu. Porodila zdravé dieťatko plánovaným cisárskym rezom, ako bola s podporou lekárov rozhodnutá od začiatku. Rovnako sa narodili aj jej prvé dve deti. No už je jasné, že všetky tipy a dohady o tom, že to bude iste jej vysnívané dievčatko, boli mylné. Vendula má druhého syna, presne tak, ako si želal jej manžel Josef, aj jej 15-ročný syn Jakub. 

No stalo sa to, čo plánovali - bábätko dostal jeho otecko k narodeninám. Aby toho nebolo málo, ešte má po ňom aj meno. "Tak ťa tu teda vítame, synček, aj s tvojím ockom, ktorý je presne na deň o 33 rokov starší. Josef, už som nevedela, čo ti dať k narodeninám. Verím, že je to ten najkrajší darček," napísala Vendula k fotke synčeka. Dodala, že má 51 centimetrov, váhu si ale nechala pre seba, no zjavne bolo bábätko úplne donosené. Zároveň poďakovala fanúšikom za podporu a teraz si už nepochybne užíva tie najkrajšie prvé momenty.

Súvisiace články

Najčítanejšie