Oblačno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Hviezdny herec ohúril! Rubikovu kocku poskladá do 60 sekúnd!
Zdielať na

Hviezdny herec ohúril! Rubikovu kocku poskladá do 60 sekúnd!

Archívna reportáž

Rok 2020 sa nesie v znamení obmedzení, karantény a prísnych hygienických pravidiel. Stopku dostali spoločenské akcie, nakrúcanie zábavných programov a filmov, ale aj hollywoodskych trhákov. prerušili práce aj na chystanom akčnom filme Jurský Svet: Dominion. Jeden z hlavných predstaviteľov prezradil, ako trávil čas počas pracovnej prestávky..

Americký herec Chris Pratt (41) musel do nútenej karantény potom, ako sa na filmovom pľaci nového Jurského sveta rozmohol koronavírus. Čerstvý otecko iba 2-mesačnej Lyly sa izoloval v bezpečí svojho domu a celé dni trénoval svoj mozog a zručnosti na známom hlavolame - Rubikovej kocke. Svoje schopnosti demonštroval vo videu na sociálnej sieti, ktoré sa stalo hitom nielen medzi fanúšikmi, ale aj jeho celebritnými kolegami.

​Chris Pratt  sa k povinnosti izolovať sa postavil ako chlap a neželanú pracovnú prestávku spôsobenú koronavírusom strávil cibrením svojich zručností. Podľa jeho vlastných slov sa už rok trápil rozlúštením legendárnej Rubikovej kocky pod limit jednej minúty. Avšak každodenný tréning počas 2-týždňov v karanténe priniesol svoje ovocie a herec je dnes schopný poskladať Rubikovu kocku za neuveriteľných 60 sekúnd.

Diváci si mohli Chrisa Pratta pozrieť v Jurskom Svete 2 aj v roku 2018:

"Skúšal som pokoriť Rubikovu kocku pod jednu minútu celý rok, aby som to mohol dať na Instagram. Konečne sa mi to podarilo! Svetový rekord je 5 sekúnd. Čo je podľa mňa možné iba za použitia čiernej mágie," píše v komentári k videu odhodlaný herec a zároveň vyslovuje obdiv všetkým, ktorý dokážu poskladať hlavolam pod desať sekúnd. "Trčíte aj vy v karanténe? Kúpte si Rubikovu kocku!" odporúča nadšený herec. Záznam je vskutku napínavý, zdá sa, že ani samotný herec si nie je istý, či sa mu to do posledných sekúnd podarí. Avšak po splnení úlohy s úľavou povzdychne: "Áno!" V komentároch ho okrem iných podporila aj manželka Katherine, 30-ročná dcéra slávneho Terminátora. "Hurá. Som na teba veľmi pyšná!" napísala svojmu manželovi k výkonu. Avšak Chrisov herecký kolega Justin Long nebol o autenticite videa úplne presvedčený. "No, nie som si na 100% istý, či sú to tvoje ruky," podpichol hereckého kolegu z filmu Dodgeball.

Chris sa pochválil svojimi schopnosťami vo videu na Instgrame, Rubikovu kocku zložil pod časový limit 1 minúty:

Prerušenú filmovačku z dôvodu pozitívne testovaného člena štábu Jurského svet: Dominion oznámil režisér Colin Trevorrow ešte na začiatku októbra 2020 prostredníctvom mikroblogovacej siete Twitter. Celý štáb sa teda pobral do dvojtýždňovej karantény a s napätím čakali, čo sa bude diať. Avšak podľa dostupných informácii stála táto prestávka produkciu takmer 5 miliónov dolárov. Nie je jasné, kde sa Chris Pratt izoloval, keďže má doma 2-mesačnú dcérku a manželku Katherine Shwarzenegger, ktoré nemohol vystaviť prípadnej nákaze.

Súvisiace články

Najčítanejšie