Skoro jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Manžel kráľovnej Alžbety II. má plné zuby Meghan! Za TOTO jej nevie prísť na meno!
Zdielať na

Manžel kráľovnej Alžbety II. má plné zuby Meghan! Za TOTO jej nevie prísť na meno!

Archívna reportáž

Členovia kráľovskej rodiny sa podľa všetkého nikdy nezmieria s tým, že ich miláčik Harry sa rozhodol odtrhnúť a žiť život bežného občana po boku svojej manželky. Navyše, zjavne sa podujal plniť na svoj úkor Meghanine sny o kariére. V kráľovskej rodine je totiž bežné, že sa jeden z páru obetuje kvôli povinnostiam monarchu a s pokorou prijme svoje miesto po jeho boku, tak ako to urobil aj princ Filip pre svoju manželku, kráľovnú Alžbetu II. V prípade Meghan a Harryho zrejme všetci považovali za jasné, kto sa komu prispôsobí. Nestalo sa tak.

Pre britský denník Daily Mail sa vyjadrila odborníčka na britskú monarchiu, ktorá tvrdí, že 99-ročný princ Filip je veľmi sklamaný z Meghan a z jej nevôle podporiť monarchiu a svojho manžela, princa Harryho. Nedokáže pochopiť, prečo sú jej záujmy a budovanie kariéry pre ňu dôležitejšie ako pomoc jej manželovi s kráľovskými povinnosťami.

Princ Filip, vojvoda z Edinburghu, totiž pred rokmi urobil taktiež zložité rozhodnutie.Svoju manželku, vtedy nasledovníčku na britského trónu, podporil a vzdal sa svojej kariéry v prospech povinností, ktoré ho po boku Alžbety II. čakali. Odborníčka na kráľovskú rodinu Ingrid Seward si myslí, že je princ Filip rozčarovaný z Meghaninho správania, lebo tak, ako on pred 68 rokmi, aj Meghan veľmi dobre vedela, do akej rodiny sa vydá a čo sa od nej očakáva.

Meghan Markle si žije svoj americký sen o Popoluške, avšak narazila na tvrdé pravidlá britskej kráľovskej rodiny. No rozhodla sa nepoddať a ísť svojou cestou, stoj čo stoj:

"Prečo sa Meghan nedokázala vzdať hereckej kariéry a podporiť svojho manžela v kráľovských povinnostiach? Princ Filip zvykol aj Diane pripomínať, že toto nie je súťaž v obľúbenosti, ale je to spoločná práca pre rodinu," tvrdí expertka a dodáva, že vojvoda z Edinburghu nechce mať so "Sussexanmi" už nič spoločné. Dokonca sa im zámerne vyhýba, o čom svedčí jeho rýchly únik zo Sandringhamskéhu Summitu, na ktorý boli pozvaní aj Meghan s Harrym. Princ Filip bol videný ako rýchlym krokom odchádza iba chvíľku predtým, ako mal doraziť párik odídencov.

Princ Filip sa ako 31-ročný muž vzdal svojej kariéry a rozhodol sa podporovať svoju manželku, kráľovnú Alžbetu II. Dnes nedokáže pochopiť, prečo tak nedokázala urobiť nevesta jeho vnuka Harryho:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

? Did you know that The Duke of Edinburgh was on active service in Tokyo Bay when the Japanese surrendered on VJ Day? His Royal Highness recalled his experiences of that historic day in a BBC interview recorded in 1995. You can watch the interview via our link in bio. . His Royal Highness joined the @royalnavy as a cadet in 1939. Following active service during the Second World War in HMS RAMILLIES, HMS VALIANT and HMS WALLACE, he served in HMS WHELP as First Lieutenant. On VJ Day, the Ship’s Crew in HMS WHELP helped to recover Prisoners of War. . The Duke features in the @dcmsgovuk ‘Then and Now’ project, which recognises a small sample of individuals who served and supported the war effort until the victory over Japan. Their images are appearing on big screens across the country to mark today’s 75th anniversary of VJ Day. . . . . . #VJDay75 . #VJDay

Príspevok, ktorý zdieľa The Royal Family (@theroyalfamily),

"Je rozhorčený skutočnosťou, že jeho vnuk Harry sa vzdal svojej rodnej zeme a jediné, na čom mu záleží, je život sebestrednej celebrity v Severnej Amerike," dodáva expertka. Zdá sa, že Harry a Meghan sa musia zmieriť so skutočnosťou, že po škandalóznom odchode z Británie tak skoro nenájdu svoj vytúžený pokoj. Otázne však je, ako dlho vydrží žiť princ Harry v tieni svojej výraznej a ambicióznej manželky.

Súvisiace články

Najčítanejšie