Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Mesiac tajili narodenie bábätka! Dali mu meno so smutnou minulosťou
Zdielať na

Mesiac tajili narodenie bábätka! Dali mu meno so smutnou minulosťou

Archívna reportáž

Na svete je ďalšie celebritné bábätko, avšak tentokrát si dali rodičia na svojom súkromí skutočne záležať. Známemu hereckému pár sa podarilo pôrod utajiť celý mesiac a tajomstvo prezradil iba pred pár dňami, akoby nič, v rozhovore jeden z kolegov z filmovej brandže.

Oscarový herec Joaquin Phoenix (45) a jeho snúbenica, 35-ročná herečka Rooney Mara sa už mesiac tešia zo svojho prvého spoločného potomka. Podľa informácií denníka Daily Mail to vyzradil ich priateľ a režisér Victor Kossakovsky v rozhovore na nedávnom filmovom festivale v Zürich. Chlapca pomenovali po dôležitom človeku v živote novopečeného otecka a uctili si tak jeho pamiatku.

Hviezdny pár po troch rokoch vzťahu oznámil minulý rok zásnuby, a zjavne ani pol roka neprešlo a už sa tešili z radostnej správy o tehotenstve. To však oficiálne nepotvrdili a v rovnakom trende sa rozhodli pokračovať aj po pôrode. Avšak, ako to v Holywoode už býva, vždy sa nájde dobrý kamarát, ktorý tajomstvo rád vyzradí. Tentokrát si úlohu hovorcu zobral na starosť ich priateľ, režisér Kossakovsky, ktorý prezradil, že Joaqiun sa už mesiac teší z tej najkrajšej životnej roly, úlohy otca.

Malý chlapček zdedil meno po svojom nebohom ujovi, ktorý mal pred sebou žiarivú kariéru, žiaľ, drogy ho obrali o život. Pozrite si kompiláciu filmov, v ktorých počas krátkeho života River Phoenix zahviezdil:

"Práve sa mu narodilo bábätko, krásny synček menom River," prezradil priamo na červenom koberci filmového festivalu v Zürichu známy režisér. Prezradil to po premietaní filmu s názvom Gunda, na ktorom sa Joaquin producentsky podieľal. K menu bábätka sa však viaže smutný príbeh v živote nadaného herca, ktorému ešte v roku 1993 zomrel po predávkovaní drogami brat a nemenej nadaný herec, River Phoenix (23). Diváci ho môžu poznať z filmov ako Pri mne stoj! či Indiana Jones: Posledná krížová výprava.

​​Sám Joaquin Phoenix sa najprestížnejšieho hereckého uznania v podobe sošky Oscara dočkal v roku 2020 za filmový výkon vo filme Joker. Zaujímavosťou je, že pradedo rodiny Phoenixovcov pochádzal zo Slovenska, konkrétne z obce Brehy na čarovnom Zemplíne.

Mamička Rooney Mara taktiež nie je vo filmovej brandži neznáma a preslávil ju najmä film s názvom Muži, ktorí nenávidia ženy. V roku 2016 si odniesla cenu z filmového festivalu v Cannes za film Carol a bola niekoľkokrát nominovaná na Oscara. Zdá sa, že malý River dostal do vienka slušnú genetickú výbavu, a ostáva iba veriť, že s ňou v budúcnosti patrične naloží.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie