Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Nový život obľúbenej herečky! Po diagnostikovaní rakoviny zásnuby a hodiny v posilňovni!
Zdielať na

Nový život obľúbenej herečky! Po diagnostikovaní rakoviny zásnuby a hodiny v posilňovni!

Zdroj: Instagram/MK

Česká herečka Michaela Kuklová (52), ktorú mnohí diváci môžu poznať z rozprávok ako princeznú, v skutočnosti rozprávkový život celkom nemala. Svoje si užila s bývalým manželom, dnes už zosnulým Jirkom Pomejem, a nevyšlo jej to ani v neskorších vzťahoch. Teraz sa však zdá, že konečne našla toho pravého.

Na začiatku roka, keď herečka Michaela Kuklová oznámila, že má rakovinu prsníka, to s ňou ružovo nevyzeralo. Rozhodla sa rozísť s partnerom a plne sa sústredila na prebiehajúcu liečbu, spojenú s ožarovaním a odstránením oboch prsníkov. Zdá sa, že liečba zabrala a herečke sa vrátila chuť do života. Vrátila sa k partnerovi a s chuťou sa vrhla do života.

​So súčasným partnerom Jozefom sa tento rok zasnúbila a ich vzťah utužuje aj ich spoločná záľuba. A tou je posilňovanie tela a bodybuilding, s ktorým má Jozef dlhoročné skúsenosti. Partner Jozef ju začal motivovať k tomu, aby začala viac pracovať na svojom tele, podobne ako on.  

Film Andělská tvář bol v kariére Michaely a jej manžela, producenta Jiřího Pomeje zlomový, návštevnosť nesplnila očakávania a ostali po ňom obrovské dlžoby:

„Keď som mala dvadsaťpäť rokov, pripadala som si stará na to, aby som vytvarovala svoje telo. A po päťdesiatke ma k tomu donútilo zdravie a výsledky poznať už po krátkej dobe. Musím sa sama sebe smiať, ako hlúpa som bola,“ pripojila herečka komentár na instagrame k svojim fotkám, na ktorých vidieť rysujúce sa svaly a pevné ramená. Toto sa jej podarilo po pár mesiacoch poctivého cvičenia. Veľkou oporou a zároveň inštruktorom jej bol snúbenec Jozef.

Michaela sa na Instagrame pochválila vytvarovanou postavu z posilňovne:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Když mi bylo pětadvacet, připadala jsem si stará na to, abych vytvarovala své tělo. A po padesátce mě donutilo zdraví a výsledky jsou znát už po krátké době? Musím se sama sobě smát, jak pitomá jsem byla...Vím, že jsou tu ještě špíčky a já mám díky cvičení pořádný apetit, tak je asi jen tak neshodím, ale mám radost, jak jsem se zpevnila a že i tvary se mění. Zadeček začíná být vyšpulenější, na něj dělám hlavně dřepy s činkou na ramenou. Teda takhle, jen s tou tyčí, bohatě mi stačí?Světe div se, já - celoživotní odpůrce posiloven - teď v gymu cvičím s radostí a těším se z každého krůčku. Fantastické je, jak vyrovnanou mám teď i psychiku, navíc se zdá, že už stabilně. Zkusíte to taky?? #bodybuilding #gym #posilovna #cviceni #sport #zdravi

Príspevok, ktorý zdieľa Michaela Kuklová (@michaelakuklova.official),

A nielen na jej tele poznať zmenu. Michaela sa cíti lepšie aj po duševnej stránke a vidieť to na jej uvoľnenej tvári. „Čuduj sa svet, ja – celoživotný odporca posilňovní – teraz v gyme cvičím s radosťou a teším sa z každého krôčika. Fantastické je, akú vyrovnanú mám teraz i psychiku, naviac sa zdá, že už stabilne,“ optimisticky komentuje svoj súčasný stav sympatická herečka. Jej priaznivci sa tešia spoločne s ňou.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie