Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Už sú rozvedení! Agáta mierne nostalgická, ale Jakub ľudí komentárom poriadne NAHNEVAL!
Zdielať na

Už sú rozvedení! Agáta mierne nostalgická, ale Jakub ľudí komentárom poriadne NAHNEVAL!

Archívna reportáž

Celých 17 mesiacov prešlo od chvíle, keď sa začalo nahlas hovoriť o vážnej kríze vo vzťahu Jakuba Prachařa a Agáty, teraz už opäť Hanychovej. Moderátor, herec, spevák a hudobník v jednom si vtedy zbalil tašku a jednoducho odišiel. Odignoroval aj manželkine narodeniny a tak už začalo byť jasné, že to asi nebude len tak nejaká hádka.

Hoci mnohí čakali, kedy sa priznajú, že s z fanúšikov zase len uťahujú a snažia sa vzbudiť pozornosť, nič také sa nestalo. Vzťah 37-ročného Jakuba Prachařa a 35-ročnej Agáty Hanychovej vydržal "len" sedem rokov manželstva. Neudržala ich spolu ani čerstvo 3-ročná dcérka Mia.

Žiadosť o rozvod podávala Agáta ešte na jar, no proces zastavila pandémia. Medzitým si však stihli vyjasniť nielen to, ako si rozdelia majetok, ale aj ako bude vyzerať starostlivosť o dcéru. Chýbalo už len posledné - súd, ktorý manželstvo oficiálne ukončí.

Prachař aktuálne žiari v šou Zlatá maska:

​Kým Agáta počas ostatných mesiacov skúšala šťastie vo viacerých vzťahoch, až napokon zakotvila u producenta Tomáša, s ktorým to zatiaľ vyzerá na idylku, Jakub mal len jeden oficiálny vzťah. S modelkou Denisou Dvořákovou tvorili pár niekoľko mesiacov, no aj tam láska už pred časom vyprchala. Od piatku 18. septembra už ale môžu Agáta a Jakub randiť ako oficiálne slobodní, či skôr - rozvedení.

Agáta ohodnotila tento krok len veľmi jemne a nezabudla hastagom dodať "dôležité je zostať priateľmi". "Svedčí mi to viac ako slobodnej... Neviem... Jedna etapa skončila a život ide ďalej. Svadba býva zábavnejšia, ale rozvod zase rýchlejší," napísala s citeľným nádychom emócií. Už predtým sa obávala, že hrozia aj slzy, nakoľko jej bude za touto etapou života v istom zmysle smutno.

No Prachař to vzal z úplne iného konca. Vysmiaty od ucha k uchu v objatí so svojím advokátom. "Šťastnejší výraz by som ťažko hľadal. Šťastie je krásna vec," napísal k fotke evidentne bez štipky ľútosti za vzťahom so svojou kedysi najlepšou kamarátkou a mamou jeho dcérky. V komentároch sa to začalo okamžite hemžiť nevôľou fanúšikov. Tí mu nezabudli pripomenúť, že rozvod je prehra a nie je dôvod sa z toho radovať. Mnohí ale oponovali, že niekedy je to pre človeka skutočne obrovská úľava a dôvod byť znovu šťastný. Súdiac podľa Prachařovho výrazu je to presne ten prípad.

Súvisiace články

Najčítanejšie