Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Tehotná Vendula Pizingerová žúrovala a prezradila pritom pohlavie bábätka!
Zdielať na

Tehotná Vendula Pizingerová žúrovala a prezradila pritom pohlavie bábätka!

Archívna reportáž

V poslednej dobe sa medzi celebritami objavujú budúce mamičky vo vyššom veku. Jednou z nich je aj 48-ročná Vendula Pizingerová, vdova po známom skladateľovi Karlovi Svobodovi. Nebude to jej prvé dieťa, je matkou už pätnásťročného Jakuba, ktorého má so Svobodom a pred rokmi prišla pre vážnu chorobu o dcérku Kláru. Veľmi však túžila po ďalšom dieťati, keďže je vydatá za podstatne mladšieho muža, 32-ročného Jozefa Pizingera, nebol dôvod sa o to nepokúsiť.

Prianie sa Vendule Pizingerovej má zakrátko splniť, pomaly sa chystá na príchod bábätka, a to dokonca v termíne, keď má narodeniny aj jej manžel. Špekuluje sa o pohlaví bábätka, ale to je zatiaľ jej sladkým tajomstvom. Mnohí tipujú podľa toho, že Vendula vyzerá veľmi dobre, na chlapca, čo by potešilo manžela. Ona by asi prijala radšej dievčatko.

V USA je zvykom usporiadať budúcej mamičke párty pre bábätko, tzv. babyshower. Pomaly si tento zvyk našiel priaznivcov aj v Európe a neobišiel ani Vendulu.

Toto prezradila Vendula o svojich svadobných šatách:

„Prekvapenie! Včera krásne dopoludnie! U nás v Říčanech v Čajovni. Všetci sa prišli radovať z nastávajúceho nového potomka. Ako hovorím, časy se menia. Vrstovníci chodia na svadby svojim deťom a po pohreboch. A my máme babyshower. Vzhľadom k tomu, že niektorí nerozumejú vtipu,  alebo sa u mňa pod príspevkami hádajú o dojčení, berte toto ako úsmevný príspevok,“ napísala Vendula Pizingerová na Instagram. „Ďakujem všetkým, čo prišli, vážim si to, veľmi. Nie je obvyklé, že pre vás niekto niečo urobí len tak… Alebo si len tak pokecať o živote a bežných veciach, čo nás utvárajú,“ ukončila evidentne vďačnosťou dojatá Vendula svoj komentár a pridala niekoľko fotografií. Tie boli čiernobiele, čo vzbudilo dojem, že to Vendula urobila naschvál, aby sa nedalo spoznať pohlavie bábätka.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Prekvapeni!!!!! Vcera krasne odpoledne! U nas v Ricanech v Cajovne❤️❤️❤️ vsichni se prisli radovat z nastavajiciho noveho potomka❤️❤️jak rikam casy se meni?? vrstevnici chodi na svatby svym detem a po pohrbech? a my mame Babyshower vzhledem k tomu ze nekteri nerozumi nadsazce nebo se pod prispevky u mne hadaji o kojeni! Berte tohle jako usmevny prispevek! Dekuju vsem co prisli ! A vazim si toho moc! Neni obvykle ze pro vas nekdo neco udela jen tak... a nebo jen tak si pokecat o zivote a beznych vecech co nas utvari..... @zuzanaaugustinpolackova @market_skopkova @hankatrojanka @michalzapomel @safarikovakatka @janissid @tatianakovarikova #❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Vendula Pizingerova (@vendulapizingerova),

Podľa farby dekorácií sa totiž práve na tzv. babyshower obvykle odhaľuje a je takmer isté, že presne to spravila aj Vendula. Hoci fotkám odobrala farbu, podľa niektorých náznakov sú mnohí komentujúci presvedčení, že ide určite o ružové tóny. Že čaká Vendula dievčatko naznačuje aj mašlička na zjavne dievčenskom "body" na cupcake a istú indíciu odhalila aj jedna komentujúca. "Na balónikoch sú dievčenské capačky, tiež si myslím, že to bude dievčatko," napísala a skutočne tomu všetko nasvedčuje. Je vidieť, a to nielen z fotografií z oslavy, že sa nastávajúca mamička na bábätko veľmi teší. Nerobí si veľkú hlavu ani zo štipľavých komentárov o jej veku, ani strašenia jej neprajníkov. Užíva si posledné chvíle tehotenstva v zdraví a pokoji. Ak nosí pod srdcom vysnívané dievčatko, šťastie musí byť v jej očiach dokonalé.

Súvisiace články

Najčítanejšie