Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nakazili koronavírusom stovky ľudí?! Beckhamovci potenciálnymi superprenášačmi!
Zdielať na

Nakazili koronavírusom stovky ľudí?! Beckhamovci potenciálnymi superprenášačmi!

Archívna reportáž

Prekvapivá informácia vyplávala na povrch niekoľko mesiacov po tom, čo sa udiala. Vzhľadom na čas a okolnosti je ale možné, že presne takto sa koronavírus šíril nekontrolovateľne po svete. Beckhamovci totiž možno patrili medzi prvých, ktorí sa nakazili, no nevedeli o tom a cestovali veselo ďalej.

Portál The Sun priniesol informáciu o tom, že David a Victoria Beckhamovci sa ešte v marci nakazili koronavírusom. Osudnou sa mala v tomto prípade stať veľkolepá oslava 21. narodenín ich najstaršieho syna Brooklyna. Už vtedy sa údajne Victoria veľmi bála možnosti, že sa svojimi následnými krokmi mohli stať superprenášačmi, teda ľuďmi, ktorí v aktívnej fáze vírusu v rýchlom slede navštívili viacero hromadných podujatí.

K prvotnej nákaze malo dôjsť údajne na futbalovom zápase Davidovho klubu začiatkom marca. Krátko na to bola spomínaná oslava Brooklynových narodenín v Londýne a vzápätí sa konala ďalšia oslava, ktorú manželia hostili vo vlastnom dome. Pozvali tam viacero ľudí zo šoubiznisu.

Nepríjemnosti sa nevyhýbajú ani Beckhamovcom, mali napríklad aj takýto problém:

Nakoľko Beckham netušil nič o svojom zdravotnom stave, odletel do Miami na ďalšiu veľkú spoločenskú akciu. No po návrate to prišlo. Obom manželom sa priťažilo, Victoria mala aj horúčky. "Bol to desivý scenár. Zúčastnili sa viacero nóbl udalostí, potriasli si rukou s fanúšikmi, s mnohými sa pobozkali na tvár," prezradil nemenovaný zdroj z blízkosti páru.

Beckhamovci spoločnosť milujú, o tom nieto pochýb. Vedome by iste nikomu ublížiť nechceli:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My boys ♥️♥️♥️ @brooklynbeckham @romeobeckham @cruzbeckham @victoriabeckham #HarperSeven

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham),

Rovnaké symptómy začali prejavovať aj členovia ich ochranky, ktorí boli neustále po ich boku, niektorí na tom boli veľmi zle. No nakazili vraj aj niekoľko príbuzných, o ďalších hosťoch na akciách nehovoriac, zrátať sa to už nedá. "Victoria sa desila toho, že sa z nich stali superprenášači. Panikárila a prikázala celej rodine prísnu karanténu na dobu dlhšiu, ako sú odporúčané dva týždne," tvrdí zdroj. Testy, ktoré si nechali spraviť až o niekoľko týždňov neskôr boli negatívne. Či ide len o zbytočnú paniku Victorie, alebo sa hviezdny pár stal skutočne tým, kto je istou malou mierou spoluzodpovedný za šírenie pliagy, už ale nie je možné zistiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie