Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Už je v novom! Zuzana Belohorcová ukázala nový domov rodinky v Španielsku!
Zdielať na

Už je v novom! Zuzana Belohorcová ukázala nový domov rodinky v Španielsku!

Archívna reportáž

Nekonečných 26 hodín cestovala Zuzana Belohorcová so svojimi dvomi deťmi z Miami do španielskej Marbelly. Cez Nemecko a Švédsko sa napokon dostali až do krajiny býčích zápasov, ktorá bude ich novým domovom. Oproti Miami je to poriadna zmena.

Po 12 rokoch opustila bývalá moderátorka svoje milované Miami. K obrovskej zmene prinútili rodinku nielen následky koronakrízy, ale aj stúpajúca kriminalita a zmena v spoločnosti po smrti Georgea Floyda, ako tvrdia.

Kým Zuzanin manžel, podnikateľ Vlasta Hájek, ostal v Miami, aby dotiahol povinnosti v rámci rekonštrukcie ich nehnuteľnosti, nakoľko do USA by sa už nemohli pre opatrenia v blízkej dobe vrátiť, moderátorka sa už udomácňuje v novom.

​Svojim fanúšikom ukázala nielen video z letiska aj s desiatimi kuframi, pár kusmi menšej batožiny a mačičkou Dolce, ale aj nový výhľad. Typická nízka zástavba, všade navôkol palmy a v strede záhrady bazén. Pre niekoho nepochybne domov snov. "Je to pekné, je to iné, dúfam, že sa to bude páčiť aj deťom. Úprimne, neviem, ako ich zajtra zobudím do školy, lebo zajtra vstávajú o ôsmej ráno a s týmto časovým posunom to bude prvé dni veľmi náročné, ale zvládneme to," myslí Zuzana napriek záplave dojmov aj na praktické veci.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova),

Hoci neskrýva obavy z vybavovania a papierovačiek, ktoré ich čaká, je otvorená novej skúsenosti. "Dôležité je, aby všetko fungovalo tak, ako má, a keď už budeme zabehnutí vo svojom režime, bude dobre," potom si chce Zuzana dopriať aj zaslúžené voľno. Teraz ju čaká vybaľovanie a zariaďovanie dočasnej domácnosti, kým si nájdu niečo vlastné. No napriek stresujúcemu obdobiu si vie Zuzana stále vychutnávať každý deň, ako dokázala aj fotkou pohodových raňajok v európskej domovine.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My first breakfast in the new place?#belohorkalifestyle #homesweethome #mynewadvanture?

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova),

Súvisiace články

Najčítanejšie