Polojasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Jasmina predčila všetky očakávania! TAKÉTO video ešte svet nevidel!
Zdielať na

Jasmina predčila všetky očakávania! TAKÉTO video ešte svet nevidel!

Archívna reportáž

Pri pohľade na Jasminu Alagič zrejme nejeden človek ako prvé vníma jej krásu. Perfektná postava, príťažlivá tvár a neodolateľný úsmev. Potom prichádza na rad rešpekt pred jej oddanosťou rodine, milovanému manželovi a synčekovi. A napokon je to v neposlednom rade humor, ktorým vyslovene srší.

Je to pomerne vzácny úkaz, keď si príťažlivá celebrita dokáže robiť sama zo seba žarty tým, že sa zosmiešňuje. Predsa len, ješitnosť je neraz silnejšia, ako zmysel pre humor. No v prípade 31-ročnej Jasminy Alagič Vrbovskej to rozhodne neplatí.

Zosmiešniť sa pred publikom je jedna vec, ale zosmiešniť sa pred publikom s vyše 400 tisíc divákmi, to už chce poriadne sebavedomie. A to Jasmine jednoznačne nechýba.

Rozdávať radosť a šíriť pozitívne nastavenie sa stalo Jasmininým poslaním, zjavne:

​Pred časom, lepšie povedané predtým, ako Jasmina otehotnela, bola jej spolupráca s Matejom Zrebným pomerne častá. Na Youtube je viacero vtipných videí, ktoré spolu títo dvaja, prípadne doplnení o Lukáša Frlajsa, nakrútili. Po dlhšej pauze teraz došlo na ďalšiu spoluprácu a je z toho video, pri ktorom sú výbuchy smiechu zaručené.

"Sú dievčatá normálne a sú dievčatá, ehm, absurdné. Ktoré si Ty? Krásny víkend a vysávajte si autá po každej návšteve," napísala Jasmina k videu z auta. Ide o situáciu, keď sa spolujazdec správa ako za stolom, zatiaľ čo vodič sa nestačí čudovať. Spolujazdcom je Jasmina a kým Matej telefonuje, ona vydáva pri jedení tie najhoršie zvuky, ktoré zaklincuje poriadnym grgom. S videom dosiahla Jasmina obrovské číslo zhliadnutí, aké sa jej už dávno nepodarilo. A to jej iste robí radosť napriek tomu, že si v ňom vystrelila sama zo seba.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie