Jasno
16°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Rodrigo, alias Ken, alias Jessica hľadá OTCA pre svoje deti! Bude z toho reality šou!
Zdielať na

Rodrigo, alias Ken, alias Jessica hľadá OTCA pre svoje deti! Bude z toho reality šou!

Zdroj: Instagram/Jessica Alves

Človek, ktorý sa preslávil najprv ako muž, ktorý túži vyzerať ako Ken, je dnes už takmer ženou Jessicou a túži po tom, čo aj väčšina žien. Teda po mužovi, s ktorým by si mohla založiť rodinu. Samozrejme, pozornosť médií a verejnosti si vyžaduje naďalej a preto spojila príjemné s užitočným.

Jessica Alves si totiž podľa denníka Daily Mail mieni životného partnera hľadať prostredníctvom reality show, v ktorej bude účinkovať, ako inak, ako hlavná postava. S týmto formátom už má svoje skúsenosti, keď ešte ako Rodrigo účinkovala v populárnej reality šou Big Brother. Avšak prekvapivo, alebo možno ani nie tak prekvapivo, ho po desiatich dňoch zo súťaže vyhodili.

Transgender hviezdička a samozvaná modelka Jessica Alves sa napriek krivde rozhodla dať reality šou druhú šancu. No jedine pod podmienkou, že bude tvorkyňou, producentkou, hlavnou a jedinou postavou ona sama. Nuž, Jessica je, zdá sa, nielen živá bábika Barbie, ale aj stelesnená "skromnosť a pokora".

Ešte ako Rodrigo sa pokúšal rozvíriť vody v hudobnom svete, našťastie sa vrátil k pôvodnému zámeru budiť pozornosť bez spevu:

Svoje požiadavky na partnera a otca svojich budúcich detí predstaví vo vlastnej reality šou s názvom Love Me Gender: Everyone deserves a bit of love in life, vo veľmi voľnom preklade Miluj moje pohlavie: Každý si zaslúži trocha lásky vo svojom živote. "Každý si zaslúži lásku vo svojom živote. Ja s tým potrebujem trochu pomôcť. Je to iné, randiť ako žena," prezradila a zároveň dodala, že vďaka jej zručnostiam a schopnostiam pre ňu hranice krajín a jazykov nerobia žiaden problém. "Hovorím šiestimi jazykmi a budem cestovať do rôznych kútov sveta, kde sa viem dohovoriť," prezradila Jessica.

Projekt Jessicy Alves už je v príprave, muža si bude hľadať v rôznych krajinách sveta. Rečová bariéra nebude vďaka jej jazykovým schopnostiam žiaden problém:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

My last day in Spain in big style wearing @fashionnova #novababe at @lasalabanus in #puertobanus #marbella #spain. Image credits @backgriduk #jessicaalves

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk),

Rodrigo je už minulosťou, na scénu prichádza Jessica Alves:

​Slováci však budú mať smolu, no ak by mal predsa len nejaký našinec záujem stať sa partnerom plastikovej Jessicy, môže si na konkurz zájsť napríklad do Veľkej Británie, Talianska, Španielska, Nemecka, Francúzska, USA, Holandska či do jej rodnej Brazílie. "Z každej zeme vyberiem toho najlepšieho nápadníka a všetkých si ich privediem do veľkej vily v štýle Love Island. Potom vyberiem víťaza," načrtá svoje veľkolepé plány Jessica a ak to poriadne zaiskrí, možno zazvonia aj svadobné zvony. Partnera si plánuje vyhľadať medzi heterosexuálnymi mužmi, chce tak dokázať, že aj transgender žena môže randiť s mužom, a zároveň byť bežnej žene konkurenciou.

Súvisiace články

Najčítanejšie