Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Vzdala sa poznávacieho znamenia! Kačacie pery Silvie Kucherenko su PREČ!
Zdielať na

Vzdala sa poznávacieho znamenia! Kačacie pery Silvie Kucherenko su PREČ!

Archívna reportáž

Jedna z najzarytejších zástankýň estetických úprav tela a plastických chirurgických zákrokov na Slovensku sa vzdáva svojho rokmi pestovaného imidžu umelej krásky. Obrovské pery Silvie Kucherenko sú už minulosťou a zdá sa, že to nie je jediná zmena, ktorú za posledné týždne blondínka z východu absolvovala.

Platinová blond hriva, umelé prsia, výrazný mejkap a výrazne nadrozmerné pery boli dlhé roky poznávacím znamením modelky Silvie Kucherenko. Avšak aj ona sleduje nové trendy a tie hovoria jasnou rečou - vedie návrat k prirodzenosti. Silvia sa k svojmu pôvodnému ja navracia malými opatrnými krôčikmi, no o to výraznejšími. Na sociálnu sieť pridala niekoľko fotiek s novou úpravou tváre a fanúšikovia v komentároch nešetrili chválospevmi.

Ten, kto si Silviu Kucherenko pamätá ako priateľku Vila Rozborila ešte pred zásahmi estetickej medicíny, vie, že svojská východniarka bola prirodzene pekná žena. Avšak ku kariére modelky a neskôr playmate asi prirodzená krása nestačila, a tak sa rozhodla svojim jemným črtám dopriať nemalý tuning. Napokon si na plastických operáciach, objemných perách a dlhej blond hrive postavila svoj imidž. Dnes je Silvia na ceste k ďalšej premene.

Silvia Kucherenko si musela v živote vypočuť veľa kritiky za svoju záľubu v plastických vylepšeniach, nielen z radov fanúšikov, ale aj iných celebrít:

"Pera menšia (spodná je originál moja), platina preč, návrat k prirodzenosti... môže byť?" napísala Silvia pod fotografiu, na ktorej má hornú peru očividne menšiu. Komentáre svedčia o tom, že fanúšikovia túto zmenu prijali veľmi pozitívne a hodnotia ju ako veľký krok vpred. "Omnoho lepšie... Tie pery boli skôr smiešne ako pekne," píše istý fanúšik. Niektorí by však Silvii dopriali ešte výraznejšiu zmenu, "Mohla byť ešte trochu menšia, ale inak oveľa lepšie." Avšak sama zhodnotila, že najlepšia bude v jej prípade zlatá stredná cesta. Pravdou je, že Silvia sa aj pred zásahmi chirurgov mohla pochváliť prirodzene plnými perami.

Silvia pridala na sociálnu sieť fotografiu svojich pier pred a po zákroku. Fanúšikovia ju odmenili samými chválami:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Prvá foto po zmenšení , druhá zväčšené ( prvá je teraz aktuálny stav ?)

Príspevok, ktorý zdieľa Silvia Kucherenko (@official_silviakucherenko),

Pozrite si v galérii nový imidž Silvie Kucherenko:

Všeobecne sa zdá, že modelka prechádza veľkými zmenami v pohľade na krásu a estetickú medicínu. Na otázku fanúšikov, čo by na sebe ešte chcela ešte zmeniť, odpovedala skutočne prekvapivo: "No neviem, asi nič. Nemyslím si, že som dokonalá, ale vylepšovať by sme sa mohli nonstop. Lenže načo?" Silvia dokonca uznala, že kritika jej veľkých pier, o ktorých roky tvrdila, že sa zväčšili prirodzene, bola tak trochu oprávnená. "S perami som teraz maximálne spokojná. Mali ste pravdu, boli skutočne väčšie, ako by sa patrilo," napísala fanúšikom. Už len sledovať, aké zmeny ešte prídu.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie