Jasno
12°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Terminátor dostal k narodeninám ten najkrajší darček! Je z neho starý otec!
Zdielať na

Terminátor dostal k narodeninám ten najkrajší darček! Je z neho starý otec!

Archívna reportáž

Rok po svadbe sa tešia prominentní rodičia herec Chris Pratt a jeho manželka Katherine, dcéra slávneho Terminátora, zo svojho prvého potomka. Hrdý starý otec Arnold oslávil príchod svojej vnučky celkom originálne, ako sa na hviezdu akčných filmov patrí, na svojej milovanej motorke.

Hollywoodsky herec Chris Pratt známy aj z filmov Passengers či Strážcovia Galaxie oznámil radostnú správu prostredníctvom nežnej fotografie na sociálnej sieti. Po chlapčekovi z predošlého manželstva s herečkou Annou Faris, bolo 41-ročnému hercovi dopriate aj malé rozkošné dievčatko so svojou novou láskou Katherine.

Prvé klebety o tom, že prominentná rodinka privítala svojho potomka začali už pred pár dňami, keď sa celá rodina, vrátane deduška Arnolda, promptne presunuli do obydlia Chrisa Pratta a nastávajúcej mamičky Katherine Schwarzenegger (30). Avšak správu o narodení zdieľali verejne až o pár dní, keď si na novú situácii a prvotné ohňostroje emócií aspoň trošku zvykli.

Chrisovi prvé manželstvo s herečkou Annou Faris nevyšlo, svoje šťastie, zdá sa, našiel po boku spisovateľky a dcéry slávneho Terminátora, Katherine Schwarzenegger:

"Sme nesmierne poctení vám oznámiť narodenie našej dcérky, Lily Marie Schwarzenegger Pratt. Ani sa nedá byť šťastnejší," píše sa v príspevku na Instagrame. "Mamička aj bábätko si vedú skvele, sme extrémne požehnaní. S láskou, Katherine a Chris," píše sa ďalej pod fotografiou, ktorá zachytáva šťastných rodičov držiac drobnú rúčku novorodeniatka. Medzi gratulantmi bolo okrem fanúšikov aj množstvo známych tvári a medzi nimi aj brat Katherine, Patrick Schwarzenegger (26), ktorý vyjadril radosť emotikonmi srdiečok. Radosť musí mať aj starý otec Arnold, ktorý 30. júla, teda iba niekoľko dní pred narodením vnučky oslávil už 73. narodeniny.

Šťastní rodičia oznámili radostnú správu fotkou plnou nehy na sociálnej sieti:

Dojatý a vďačný Chris ešte doplnil text dvoma veršami z Biblie, "Pán pre nás urobil výnimočné veci, sme naplnení radosťou. Deti sú dedičstvom Pána, ovocím lona a odmenou." Chris a jeho manželka sa dali dokopy  niekedy v roku 2018, iba sedem mesiacov po jeho rozvode s herečkou Annou Faris. Pre mnohých to bol šok, nakoľko ich vzťah bol považovaný za pevný a stabilný. Dôvodom boli, už v Hollywoode tradičné, neprekonateľné rozdiely. S Annou má Chris 7-ročného syna Jacka, starostlivosť o neho si bývalí manželia podelili. Pre Katherine, ktorá sa živí písaním kníh pre deti aj dospelých, je malá Lyla prvý potomok.

Súvisiace články

Najčítanejšie