Jasno
18°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Vzácny pohľad do spálne Márie Čírovej! TOTO je kráľovstvo jej maličkého Rubena!
Zdielať na

Vzácny pohľad do spálne Márie Čírovej! TOTO je kráľovstvo jej maličkého Rubena!

Archívna reportáž

Speváčka Mária Čírová sa stala 28. júla už po tretíkrát mamou. K 10-ročnému Hugovi a 8-ročnej Zoe pribudol maličký Ruben. Mária sa do tretice dočkala aj vysnívaného dokonalého pôrodu bez zbytočných zásahov, v intimite s jej manželom Mariánom. No už sú doma a vychutnávajú si život v pätici.

Mária Čírová akoby omladla. Na jej popôrodných fotkách vyzerá ako dievčatko, ktoré vyslovene žiari od šťastia. Nenadarmo už viacerí poznamenali, že s jej dcérkou Zoe, ktorá je mamina úplna kópia, sú skôr ako sestry.

Príchod z pôrodnice domov je obvykle prvou zaťažkávajúcou skúškou pre celú rodinu. Hoci majú Marián a Mária za sebou už dva podobné zážitky, predsa len pri každom bábätku je to iné. Prispôsobiť sa totiž musí vždy väčší počet ľudí.

Mária stále dokazuje, že je na materstvo stvorená:

​Je ale jasné, že u Kachútovcov je úplná idylka a súrodenci sa na tretieho do partie veľmi tešili. "Tak už sú všetky naše deti spolu a doma je konečne veselo! Zo Zoe sa stala moja osobná asistentka a Hugi pomáha tatinkovi so všetkým, čo treba. Už je to doma také... naozajstné!" napísala nadšene trojnásobná mama.

Osemročné dievčatko už vie byť mame skutočne dobrou pomocou, nepochybne zvládne aj prebaliť, upokojiť či rozveseliť svojho maličkého bračeka. Mama Mária pripravila Rubenovi krásne kráľovstvo hneď vedľa postele rodičov. Sivá a biela sú hlavné farby, ktoré sa perfektne hodia do farebne neutrálnej spálne. Je ale možné, ako to často býva, že bábo napokon skončí v rodičovskej posteli a z dokonalej postieľky sa stane "odkladač" na veci.

Súvisiace články

Najčítanejšie