Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Z amerického raja do európskeho raja! Do TOHTO luxusu sa sťahuje Zuzana Belohorcová!
Zdielať na

Z amerického raja do európskeho raja! Do TOHTO luxusu sa sťahuje Zuzana Belohorcová!

Archívna reportáž

Už o tri týždne bude Zuzana Belohorcová s rodinou späť v rodnej Európe. Po takmer 12 rokoch opúšťa milované Miami, no nemieri na rodné Slovensko, ani do Česka, rodiska jej manžela Vlastu Hájeka. Po tých rokoch v kraji večného leta, si vybrali jedno z najteplejších miest v Európe.

V Európe nie je veľa južnejšie položených bodov, ako miesto, ktoré si vybrali Zuzana s manželom. Španielske pobrežie Costa del Sol a luxusné letovisko Marbella ponúkajú teploty dokonalého leta polovicu z roka, zvyšok možno nazvať veľmi príjemnou jarou.

Pre magazín Šarm sa Zuzana rozrozprávala o pozadí sťahovania, ale aj o tom, kde budú v slnečnej Marbelle bývať. V prvom rade priznala, že ona o sťahovaní z Miami nechcela ani počuť, no po tom, čo v krajine spôsobila smrť Georgea Floyda a následné násilnosti a rabovanie, sa v krajine necítia bezpečne. Sklamaním je aj extrémne drahé zdravotníctvo.

Takto sa pred časom pochválila svojím luxusom:

​Zuzanin manžel Vlasta už dávnejšie chcel, aby zmenili bydlisko, no až teraz sa Zuzana nechala presvedčiť. "Budeme bližšie k rodine, ani rodičia už nie sú najmladší a prelety nie sú pre nich jednoduché," pomenovala jeden z hlavných dôvodov, prečo sa vracajú do Európy. "Keď sa presťahujeme, trošku sa zabývame a prídu nám moji rodičia postrážiť naše poklady, s manželom sme si povedali, že ako prvé vyrazíme na noc do Ríma alebo Benátok na dobrú večeru. To je to, čo nám v Amerike veľmi chýbalo," hovorí úprimne aj o výhodách, keď má človek rodičov nablízku.

Zuzanine ostatné príspevky na Instagrame sú veľmi často venované vyznaniam milovanému Miami:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

M-I-A-M-I?#belohorkalifestyle ...forever in my heart??

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova),

Marbellu si vybrali nielen pre jej krásu a počasie. Majú tam celú partiu kamarátov. Jedna z nich sa im postarala aj o dočasné bývanie. "Zatiaľ sme si na prvých šesť mesiacov zobrali do prenájmu krásny priestranný byt blízko pláže. Deti šiesteho septembra nastupujú do školy. Je to privátna škola, ktorá je zaradená do top 5 v celej Európe, takže dostať sa tam nebolo vôbec jednoduché," pochválila sa Zuzana.

Galériu fotiek nového bývania Zuzany s rodinou si môžete pozrieť TU.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie