Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Viktória Špotáková si to vie v živote zariadiť! Teraz s číslom 11 súťaží o korunku Miss Slovensko
Zdielať na

Viktória Špotáková si to vie v živote zariadiť! Teraz s číslom 11 súťaží o korunku Miss Slovensko

Predposledná spomedzi tuctu finalistiek je s číslom 11 Viktória Špotáková. Precestovala už kus sveta, má veľký rozhľad a vraj ju už nič neprekvapí.

Viktória Špotáková má 20 rokov a pochádza zo záhorskej obce Marianka. Vyrastala ako jedináčik a tak si ju rodičia poriadne rozmaznávali, ako priznáva.

Viktória chodila na medzinárodnú zahraničnú školu v Bratislave, vďaka ktorej ovláda nielen skvelo angličtinu, ale priniesla do jej života aj iné výhody. "Od šiestich rokov som sa stretávala s ľuďmi z celého sveta, zo všetkých kultúr," hovorí Viktória o prirodzenom spoznávaní iných zvykov či rás.

​Finalistka s číslom 11 chodila od malička na rôzne krúžky, najmä kreatívneho zamerania. "Napríklad maľovanie, keramika, aj mama má sklon ku kreatívnym veciam, tak ma k tomu vždy viedla," hovorí Viktória. Neskôr si pridala aj športy. "Robila som 6 rokov karate a neskôr, na strednej škole, som mala veľmi športový kolektív, takže som sa zapájala aj na basketbal, futbal, volejbal, v živote som mala dosť krúžkov aj športov," prezradila potenciálna Miss Slovensko.

Teraz sa Viktórii starajú o kondičku jej dvaja najväčší kamaráti: "Mám dvoch psíkov, takže najradšej sa s nimi prechádzam v lese". No okrem prechádzok v lese by sa jej veľmi pozdávalo prechádzať sa aj po móle. "Vždy som chcela robiť modeling, sa mi to páčilo. Tak prišlo rozhodnutie, buď modeling, alebo vysoká škola a ja som chcela obe," povedala Viktória jednoznačne. Vyriešila to ročnou pauzou, počas ktorej sa venovala modelingu a cestovaniu.

Najprv som bola tri mesiace v Bangkoku, potom dva mesiace v Istanbule, medzitým aj nejaká Európa. Potom ale prišiel čas na návrat ku štúdiu. "Študujem vo Viedni manažment so psychológiou na Webster University. Je to rovnako, ako bola moja stredná a základná, tiež americká medzinárodná škola, takže sú tam študenti z celého sveta a je to celé po anglicky," priblížila Viktória. Výhodou je aj forma štúdia - čiastočne online, čiastočne prezenčne, takže Viktórii ostáva čas aj na modeling, či účasť v Miss Slovensko.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie