Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dve svadby naraz?! Starší synovia Beckhamovcov sú v tom až po uši!
Zdielať na

Dve svadby naraz?! Starší synovia Beckhamovcov sú v tom až po uši!

Archívna reportáž

Rodinka Beckhamovcov si napriek sláve a bohatstvu zachováva na sociálnych sieťach imidž normálnosti. Svedčí o tom ich súdržnosť, vyznania lásky aj zmysel pre humor, ktorý spoločne zdieľajú. V idylickej atmosfére vychovávajú aj svoje štyri deti, a zdá sa, že na ich starších synov to má veľmi pozitívny vplyv. Po tom, čo zásnuby oznámil ich 21-ročný syn Brooklyn, sa romantickými fotkami prezentuje aj druhorodený syn Romeo.

Syn Victorie a Davida Beckhamovcov je síce vekom iba na prahu dospelosti, no už teraz má vážny vzťah. Zdá sa, že ani on nemá ďaleko od toho, aby pred svojou rovesníčkou, 17-ročnou Miou onedlho pokľakol.

Nie je žiadne tajomstvo, že deti častokrát neúmyselne kopírujú svojich rodičov a v medziľudských vzťahoch to platí dvojnásobne. Manželstvo Beckhamovcov je jedno z najstabilnejších a zároveň najmenej poznačených škandálmi či neverou. Aj počas náročných časov, keď sa Victorii príliš v jej odevnom biznise nedarilo, stál bývalý futbalista po jej boku a chránil ju a svoju rodinu pred útokmi bulváru ako lev.

Najstarší syn Beckhamovcov nemá problém pre svoju milú napiecť napríklad aj sušienky, alebo sa aspoň pri tom nakrútiť na kameru:

Teraz sa im ich súdržnosť vracia v podobe vydarených vzťahov ich synov, ktorí sa pýšia nielen skutočne vydarenými partnerkami, ale aj zodpovedným prístupom k životu. Pred niekoľkými dňami oznámil ich najstarší syn Brooklyn zásnuby a celá rodina mu na sociálnych sieťach verejne vyjadrila podporu a gratulácie. Mladší syn Romeo sa nenechal zahanbiť a taktiež ukázal svoju krásnu priateľku na fotkách z romantickej dovolenky v Taliansku. Tie strávili v spoločnosti rodičov na pobreží malebnej Puglie.

Ani mladší Romeo sa nenechal zahanbiť a svoju krásnu priateľku vystavuje na obdiv svojim fanúšikom na Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

:)

Príspevok, ktorý zdieľa ROMEO (@romeobeckham),

Fotky zverejnil iba pár dní po Brooklynových zásnubách, čo v mnohých jeho fanúšikoch vzbudilo dojem, že by staršieho brata mohol nasledovať. Avšak obaja si určite uvedomujú, že na vážne rozhodnutia majú ešte čas, spoločne si však užívajú vzájomnú lásku a ľahkosť bytia, keď má človek iba sladkých sedemnásť. Do tretice si na vážny vzťah zrejme ešte chvíľku počká tretí syn Beckhamovcov. Cruz má totiž len 15 rokov a tak má rozhodne ešte nejaký piatok čas, kým si vezme príklad zo starších bratov.

Súvisiace články

Najčítanejšie