Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Film, divadlo, televízia, móda, spev, hudba! To je svet Ivany Zvaríkovej, 6. finalistky Miss Slovensko
Zdielať na

Film, divadlo, televízia, móda, spev, hudba! To je svet Ivany Zvaríkovej, 6. finalistky Miss Slovensko

Skutočne všestranne umeleckú dušu má finalistka súťaže Miss Slovensko 2020 Ivana Zvaríková. Má 19 rokov, pochádza s Banskej Bystrice, no študuje už v Bratislave na Vysokej škole múzických umení.

Ivana Zvaríková je študentka filmovej a televíznej produkcie, milovníčka opery a veľmi kultivovaná mladá slečna. Prezradila o sebe, že úplne najviac pre ňu znamená jej rodina. "Narodila som sa v znamení Raka, hovorí sa, že sú najviac rodinne založení. Pre mňa to absolútne platí, rodina je mojim najväčším zázemím a v každej chvíli svojho života v nej nachádzam najväčšiu podporu a lásku," vyslovila Ivana pekné vyznanie najbližším.

Okrem rodiny je ešte jeden živý tvor, ktorý má odjakživa pevné miesto v  jej srdci. "Mám psíka, ktorý je môj vytúžený, túžila som po ňom už od malého dievčatka, dokonca aj moje prvé slovo bolo havo, takže to bolo už vo hviezdach, že raz budem mať psíka," hovorí o svojom maličkom kamarátovi.

​Ivana pred športom uprednostnila v živote inú formu pohybovej aktivity. "Jedenásť rokov som sa venovala tancu, ktorý ma naučil odhodlaniu a tvrdej drine. Sedem rokov som chodila na hodiny klavíra, ten veľmi potrénoval moju trpezlivosť, teda nielen moju, ale aj ocinovu, ktorý so mnou cvičil. Navštevovala som aj zbor, vtedy som pochopila, že som sólistka, lebo som prekrikovala všetky deti a pani učiteľky ma karhali," spomína s úsmevom finalistka číslo 6.

No zrejme najdôležitejší bol v jej živote dramatický krúžok, ktorý určil jasný smer do budúcnosti. "Naučil ma nebáť sa slova, nebáť sa pomýliť, nemať taký stres z prejavu a naozaj ma nasmeroval na školu, kde sa práve nachádzam," povedala študentka VŠMU. Okrem filmu ju zaujíma aj televízna produkcia, konkrétne súťaž Miss Slovensko sleduje odmalička, nakoľko sa jej vždy páčila aj móda, ale aj charitatívny rozmer súťaže. "Do súťaže Miss Slovensko som sa prihlásila najmä vďaka môjmu ocinovi, ktorý mi túto myšlienku vložil do hlavy," priznala Ivana, ktorá je teraz zrejme svojmu otcovi za ten nápad veľmi vďačná.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie