Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Utajený pôrod! Dcérka hviezdneho páru je na svete už takmer týždeň!
Zdielať na

Utajený pôrod! Dcérka hviezdneho páru je na svete už takmer týždeň!

Archívna reportáž

Ďalší slávny celebritný pár privítal svojho potomka. Herečka Sophie Turner (24) známa z Hier o tróny, jedného z najúspešnejších seriálov všetkých dôb, a jej manžel, spevák Joe Jonas (30) sa radujú z malého dievčatka. Mamička aj bábätko sú v poriadku a spolu s novopečeným oteckom sa tešia na svoje nové povinnosti.

Krásna predstaviteľka neoblomnej Sansy Stark zo Zimohradu, Sopie Turner a jej manžel Joe z úspešného súrodeneckého tria Jonas Brothers, privítali dievčatko už minulú stredu, teda 22. júla 2020 v jednej z losangelských nemocníc. Radostnú správu sa im podarilo udržať v tajnosti celých päť dní, počas ktorých si užívali návaly radosti a eufórie z ich malého klbka lásky.

​Pre oboch mladých umelcov je to ich rodičovská premiéra a sú nesmierne šťastní, že ju konečene môžu držať v náručí. Pre portál ET to potvrdil ich hovorca. "Sophie Turner a Joe Jonas sú šťastní, že môžu oznámiť narodenie ich spoločného bábätka," zneli strohé slová hovorcu. Avšak neznámy zdroj portálu ET bol, ako vždy, o niečo zhovorčivejší.

Sophie si zahrala aj vo videoklipe kapely svojho manžela, What a man gotta do:

"Joe a Sophie privítali ich dievčatko už minulý týždeň v Los Angeles a sú nesmierne šťastní. Už teraz sú ňou posadnutí a nevedia si vynachváliť ich nový prírastok. Chcú si tento čas užiť a preto túto novinku zdieľali doteraz iba so svojimi najbližšími," porozprával zdroj a zároveň dodal, že si pár dával počas celej koronakrízy veľký pozor na to, s kým sa stretnú a koho pustia do svojej blízkosti.

Párik sa aj vo vysokom štádiu Sophiinho tehotenstva zúčastňoval protestov hnutia BLM:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Black Lives Matter. ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa J O E J O N A S (@joejonas),

Na verejnosť už stihlo uniknúť aj meno, ktoré pre svoju ratolesť slávny párik vybral. Dievčatko sa bude volať jednoducho, no pôvabne - Willa. Herečka a populárny spevák sa vzali v máji v roku 2019 a v novembri už bola Sophie tehotná. Tehotenstvo tajili až do marca, no prezradil ich nákup v detskom obchode a vyčnievajúce bruško herečky. Väčšinu tehotenstva teda budúca mamička strávila v karanténe a svoje súkromie si starostlivo strážili.

Súvisiace články

Najčítanejšie