Zatiahnuté
15°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Harry už má svokru pod strechou! Mama Meghan dostala hneď DVE funkcie!
Zdielať na

Harry už má svokru pod strechou! Mama Meghan dostala hneď DVE funkcie!

Archívna reportáž

Už je to takmer sedem mesiacov čo sa Harry a Meghan osamostatnili a so svojim synom Archiem našli nový domov v rodisku vojvodkyne, v slnečnom Los Angeles. Tá je, zdá sa, v meste anjelov a najmä tých najznámejších hollywoodskych hviezd, ako ryba vo vode a svoj život si manažuje konečne podľa svojich pravidiel.

Meghan Markle (35) si v živote vie poradiť. Kým si ona buduje meno v najlepších kruhoch americkej smotánky, na ročného syna Archieho dohliada jej milovaná a obetavá mama Doria Ragland (63). Každý deň sa mu nielen stará o program a číta mu rozprávky, ale naučila sa pre neho pripravovať aj bio dojčenskú stravu, o ktorej v skromných podmienkach v časoch jej materstva ani netušila.

Ktovie čo prinesie vojvodom zo Sussexu budúcnosť, ale je zrejmé, že Archieho obľúbená babička bude práve Doria Ragland. Svojich britských kráľovských príbuzných totiž videl iba zopárkrát, a na krátke okamihy v prvom roku života si len ťažko bude v budúcnosti pamätať. Avšak Doria sa k Meghan a jej vznešenému ženíchovi rovno nasťahovala, a podľa portálu Daily Mail pomáha svojej ambicióznej dcére nielen s domácnosťou, ale najmä so starostlivosťou o jej syna a svojho milého vnúčika.

Kým Meghanina matka urobí pre svoju dcéru čo jej na očiach vidí, otec jej zatiaľ narobil iba problémy:

​Avšak v dome, v ktorom spolu nažívajú, sa rozhodne netlačia, ba keby veľmi chceli, v bežný deň by na seba nemuseli ani naraziť. A pri Meghaninom nabitom diári je to aj celkom pravdepodobné, keďže väčšinu jej agendy momentálne zaberá boj proti rasizmu a jej údajná budúca kariéra v politike. O malého Archieho sa s láskou stará práve Doria. "Každé ráno k nemu vstáva a číta mu z knižky," prezradil zdroj blízky rodine vojvodov zo Sussexu.

​Avšak blízkosť matky vyhovuje Meghan nielen kvôli starostlivosti o domácnosť a malého Archieho. Meghan si po zlých skúsenostiach s bulvárom už iba málokoho pripustí k telu. Skutočnosť, že nemusí v dome znášať prítomnosť cudzieho človeka jej padne vhod. Mama je pre ňu oporou, a aj v najťažších časoch vo Veľkej Británii, keď sa cítila v cudzej zemi veľmi opustená, sa na ňu mohla vždy spoľahnúť. Otázne je, kto takto podrží opusteného princa Harryho v cudzej krajine za veľkou mlákou.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie