Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Tak TOTO je neuveriteľný kus ženskej! Hviezdna herečka má 62, ale akoby nestarla!
Zdielať na

Tak TOTO je neuveriteľný kus ženskej! Hviezdna herečka má 62, ale akoby nestarla!

Archívna reportáž

Vždy to bola krásavica s obrovským sexappealom. Jej nebezpečná krása sa stala ikonickou aj vďaka legendárnej scénke s prekríženými nohami vo filme Základný inštinkt. Ani po takmer 30 rokoch však Sharon Stone nemieni zostarnúť a divákom vyrazila aktuálnym zjavom dych.

Hollywoodska herečka Sharon Stone na svojom Instagrame zdieľala selfie fotku, na ktorej sa chcela pochváliť čerstvým zostrihom nakrátko. Avšak pri pohľade na jej sviežu a vypnutú pleť jej nový účes azda nikoho nezaujímal. Mnohí krútia hlavou, ako môže takto vyzerať jedna 62-ročná žena.

Herečka Sharon Stone známa z kultového filmu Základný inštinkt či Kasíno zdieľala selfie, ktoré podľa všetkého neprešlo nijakými úpravami, no napriek tomu na ňom nevidno žiadne vrásky. Mnohí sa pýtajú, ako je to v jej veku vôbec možné. V minulosti sa totiž herečka vyjadrila, že nepoužíva žiadne tvárové výplne a nikdy si neľahla pod nôž kvôli kozmetickým úpravám.

Scénka z filmu Základný inštinkt sa stala legendárnou aj vďaka Sharoninej nebezpečnej kráse:

Ešte pred 10 rokmi povedala podľa informácii denníka Daily Mail pre New You magazín: "Ani vám nemusím hovoriť, koľko lekárov mi už chcelo predať facelift. Dokonca som zašla tak ďaleko, že som podstúpila konzultáciu." Avšak podľa vlastných slov nevidela nič, čo by jej mohol zákrok vylepšiť. "Áno, možno, keď som sa pozrela bližšie. Ale myslím si, že to je umenie starnúť, je na tom niečo sexi, mať tieto malé nedokonalosti. Je to zmyselné," tvrdila vtedy Sharon možno trochu neskromne, no plným právom.

Herečke by šesť krížikov na chrbte iba málokto tipoval, touto fotkou však vyrazila divákom dych:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thanks so much for my happy haircut Adir! @hairbyadir

Príspevok, ktorý zdieľa Sharon Stone (@sharonstone),

Na porovnanie zverejnila aj fotku keď ako 19-ročná slečna začínala vo svete modelingu:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

We r throwing WAY back here to my modeling days abroad when I was 19.

Príspevok, ktorý zdieľa Sharon Stone (@sharonstone),

Dnes sa Sharon vôbec nebojí zostarnúť, pretože podľa jej slov, starnutie človeku niečo zoberie a niečo aj dá. V jej prípade sú to lícne kosti, ktoré sa vekom zvýraznili a tie kompenzujú iné nedokonalosti spôsobené starnutím. Nie je proti skrášľovacím zákrokom, ak to niekto naozaj potrebuje, no tvrdí, že pravidlá by mali prísnejšie. "Nemyslím si, že je správne sa zdefromovať. Choroba duše sa dá liečiť terapiou, a nie plastickou operáciou.Preto si myslím, že by mali byť v každej ambulancii u plastického chirurga aj psychológovia, ktorí si najskôr s klientom sadnú a porozprávajú sa," myslí si mama troch detí, ktorá je s jej IQ 154 členkou združenia MENSA. Nuž, po mnohých odstrašujúcich príkladoch nevydarených plastických operácii v šoubiznise aj mimo neho, sa s ňou dá len súhlasiť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie