Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Nepoučiteľný romantik? Herec sa oženil po štvrtýkrát, vyvolená je o 39 rokov mladšia!
Zdielať na

Nepoučiteľný romantik? Herec sa oženil po štvrtýkrát, vyvolená je o 39 rokov mladšia!

Archívna reportáž

Niektorí muži sú veční romantici a láska s nimi vie poriadne zamávať aj po päťdesiatke. O to viac, keď je muž hollywoodsky fešák, ktorý sa udržuje vo forme. Vtedy je aj starnúci džentlmen doslova magnet na ženy, dokonca aj na mladé dámy. Americký herec zažíva romantické chvíle s mladšou partnerkou tak intenzívne, že sa rozhodol vstúpiť do manželstva aj po troch predošlých nevydarených pokusoch.

Americký herec Dennis Quaid síce hráva väčšinou úlohy sporiadaných oteckov, no v skutočnosti nemal šťastie na dokonalé manželstvo. Jeho posledný zväzok však stroskotal po úctyhodných 14 rokoch a priniesol mu dve deti. Na obrúčky však napriek tomu nezanevrel a do ďalšieho manželského dobrodružstva sa púšťa s 27-ročnou študentkou medicíny.

Herca Denisa Quaida (66) môžu diváci poznať z filmov Pasca na rodičov či Psia duša, kde sa svojím sympatickým a dobráckym vzhľadom dokonale hodil. V skutočnosti sa tento starnúci hollywoodsky fešák aktívne venuje športu a najmä surfingu. Táto aktivita vraj stojí aj za jeho úspechom u mladej medičky menom Laura Savoie (27), ktorá s ním vášeň pre surfovanie zdieľa.

Herec Dennis Quaid sa predstavil aj v hlavnej úlohe vo filme Psia duša:

"Láska vie človeka v živote vždy prekvapiť. Milujem ju preto, kým je. Jej charakter, jej inteligenciu a, samozrejme, aj jej krásu a pohľad na svet," vyznal sympatický herec svoje city k čerstvej manželke pre magazín People. Do chomúta s budúcou lekárkou Laurou sa nevyliečiteľný romantik odhodlal po iba päťmesačnej známosti. Mladomanželka rovnako nešetrila komplimentami na svojho novomanžela: "Nikdy som nestretla človeka tak milujúceho život. Je pre mňa inšpiráciou a prináša mi radosť do života každý jeden deň".

Dennis so svojou mladou novomanželkou:

Obrad sa konal za prítomnosti pastora a dvoch svedkov v Santa Barbare. "Bolo to krásne. Stačil pohľad do jej očí, bola to tá najkrajšia nevesta," romantizuje herec. Je asi prirodzené, že po troch predošlých svadbách sa snažil vyhnúť okázalým slávnostiam, a tak azda nájde konečne pri mladej medičke svoj prístav a životné šťastie. V minulosti bol ženatý aj so svojou hereckou kolegyňou Meg Ryan (58) ich manželstvo sa však po 10 rokoch rozpadlo.

Súvisiace články

Najčítanejšie