Skoro jasno
22°
Bratislava
TAKTO vyzerajú prsia po odstránení silikónov! Slávna modelka ukázala detaily
Zdielať na

TAKTO vyzerajú prsia po odstránení silikónov! Slávna modelka ukázala detaily

Archívna reportáž

Zdá sa, že prirodzená krása hlási svoj triumfálny návrat, mnohé známe tváre zo šoubiznisu sú toho dôkazom. Najnovší trend v plastických úpravách je totiž návrat do pôvodného stavu, a tak majú plastickí chirurgovia opäť plné ruky práce. Najžiadanejšia spomedzi týchto úprav sa zdá byť odstránenie prsných implantátov, keďže tie sú už tak trochu prežitok.

Svojich prsných implantátov sa rozhodla zbaviť aj známa modelka z Victoria´s Secret, exotická kráska Chrissy Teigen (34). Mama dvoch detí už nevidí v silikónových prsiach taký význam ako pred 15 rokmi, keď si ich pre kariéru modelky pre plavky a spodnú bielizeň nechala upraviť.

Svoje rozhodnutie zdieľala s fanúšikmi na sociálnej sieti, a pár týždňov po operácii jej výsledok aj zdokumentovala na krátkom videu. Podľa vlastných slov sa zotavuje veľmi dobre a divákom dopriala krátky pohľad na jej staronové prsia. "Cítim sa skvelo, nemusíte sa o mňa báť. A tu vidíte môj nový prsník. Juchú!" hovorí vo videu naradostená kráska a snaží sa kamerou zachytiť svoje vnady z rôznych uhlov.

Chrissy s ešte umelými prsiami v romantickom klipe jej manžela:

"Prsia som si dala upraviť, keď som mala 20 rokov, a bolo to najmä kvôli plavkám. Keď som pózovala v ľahu, chcela som, aby boli plné," vyjadrila sa  prednedávnom pre magazín Glamour UK manželka speváka Johna Legenda. Jej prirodzené prsia však neboli o nič menšie, čiže silikón jej mal najmä držať ich guľatý tvar. Veľkosť jej košíčkov teda aj po vybratí implantátu ostala viac-menej rovnaká a modelka priznala iba niektoré nutné úpravy navyše.

Chrissy je šťastne vydatá za oceneniami ovešaného hudobníka Johna Legenda:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

dysfunction junction

Príspevok, ktorý zdieľa chrissy teigen (@chrissyteigen),

"Myslím, že implantáty by sa meniť každých desať rokov, ale keď máte deti rozmýšľate nad rizikami operácie. Pomyslela som si, že takto nechcem zomrieť, pri operácii pŕs," zamýšľala sa Chrissy. Jej manžel jej bol počas týždňov rekonvalescencie veľmi nápomocný a prevzal na seba nielen domáce práce, ale aj starostlivosť o ich dve rozkošné deťúrence, Lunu (4) a dvojročného Milesa.

Súvisiace články

Najčítanejšie