Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Prekrásne vyznanie k výročiu svadby! Klobúk dole pred láskou trvajúcou 27 rokov!
Zdielať na

Prekrásne vyznanie k výročiu svadby! Klobúk dole pred láskou trvajúcou 27 rokov!

Archívna reportáž

Vzťahy sú veľmi krehká záležitosť a udržať si v dnešnej dobe trvalo šťastné manželstvo chce naozaj kus práce. O to viac, ak ide o manželstvo v šoubiznise, keď sú chtiac-nechtiac veci súkromné často prepierané v médiách. Avšak nájdu sa aj vo svete hviezd jedinci, ktoré si svoje rodinné šťastie a lásku vedia uchrániť. Hviezdny šéfkuchár bez čapice si svoje manželstvo užíva celých 20 rokov.

Hviezdny šéfkuchár Jamie Oliver a jeho manželka Jools oslávili v uplynulých dňoch 20. výročie ich svadby. Na túto počesť obaja zdieľali spomienkové video zo svadby, aby si spolu s fanúšikmi pripomenuli najkrajšie roky svojho života a skutočnosť, ako čas neuveriteľne rýchlo letí.

Jamie Oliver je hotový romantik, o čom svedči dojemné video, ktoré zdieľal na Instagrame so svojimi fanúšikmi. Video zachytáva časový úsek od svadobného dňa s manželkou Jools až po fotografiu zachytenú iba pár dní dozadu. Keď je človek šťastný, čas plynie naozaj rýchlo, no vrásky obom pristanú a najmä tie popri očiach dokazujú, že si títo dvaja za tie roky užili kopec zábavy.

Povestné šťastie si síce sadlo na Jamieho v súkromí, no minulý rok čelil vážnym problémom v biznise s reštauráciami, mnohé musel zavrieť a ľudia prišli o prácu:

"Dnes je 20. výročie mojej svadby! S mojou manželkou Jools Oliver som si užil krásny deň oslavou 20 rokov nášho manželstva. Kam uletel ten čas, je to bláznivé! To bola jazda! Tu je zopár obrázkov z nášho súkromného archívu z toho dňa, aká to bola radostná udalosť. A teraz pripíjam na ďalších 20 rokov. Jools, ľúbim ťa," píše svetový šéfkuchár sladké vyznanie svoje manželke pod príspevkom. A čo by to bolo za kuchára bez čapice, keby pre svoju drahú ženu nepripraví chutné prekvapenie.

Jamie pre svoju manželku pripravil piknik a špeciálne menu, plné najlepších dobrôt:

Jamie neskôr v príbehu zdieľal menu, ktoré pripravil na ich súkromný piknik. V ponuke sa objavil okrem údeného lososa aj výber kvalitných syrov, či želé z červenej papriky a marmeláda z cibuľky. Romantický piknik na neznámom mieste zavŕšil dezertom z čokoládovej peny, smäd jeho láske zahasil sirup z čiernych ríbezlí. Príbeh tiež zachytáva fotografiu Jools sediac v krásnom veteránovi bez strechy, v ktorom si to namierili na svoj romantický piknik.

Romantické video, ktoré zachytáva 20-ročné manželstvo zverejnil Jamie Oliver na svojom Instagrame:

Aj Jools zdieľala romantické video z ich svadobného dňa, 24. júna 2000. "Dvadsať rokov vydatá, no v skutočnosti spolu s mojou prvou a jedinou láskou už 27 rokov. Odkladám si správy, ktoré si vtedy posielal, si romantický a neustále pozitívne naladený a oddaný otec. Ďakujem, že ma tak ľúbiš, ako to len ty vieš," napísala mama piatich detí, s menami ktorých sa rodičia skutočne vyhrali. V ich menách sa nachádzajú lupene kvetov, medvedíky či rieka, a volajú sa nasledovne: Poppy Honey (18), Petal Blossom (11), Daisy Boo (17), Buddy Bear (9) a najmladší, 3-ročný chlapček menom River Rocket. Nech im všetkým šťastie vydrží navždy.

Súvisiace články

Najčítanejšie