Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Koniec lásky s modelkou lieči jedlom? Jakub Prachař je už opäť sám
Zdielať na

Koniec lásky s modelkou lieči jedlom? Jakub Prachař je už opäť sám

Archívna reportáž

Český herec a obľúbený moderátor, zdá sa, nenašiel to pravé šťastie po boku mladej českej modelky. A kým niektorí z nešťastnej lásky chudnú, Jakub Prachař (35) patrí do skupiny ľudí, ktorým citové prázdno na váhe pridáva. No možno za tukové vankúšiky na inak štíhlom tele herca môže aj niečo iné.

Kým Prachařova exmanželka ukazuje na sociálnych sieťach svoju ultraštíhlu postavu a stále hľadá trvalý vzťah, Jakub na objeme priberá a je opäť sám. Po krátkom vzťahu sa rozišiel s českou topmodelkou Denisou Dvořákovou (28).

Láske Jakuba Prachařa s topmodelkou Denisou Dvořákovou už, zdá sa, zazvonil umieráčik. Pár nebolo spolu na verejnosti vidno už od októbra minulého roka, a tak sa začali šíriť špekulácie o rozchode. Tie pre portál Blesk.cz potvrdil zdroj z okolia páru. "Už pár týždňov spolu nie sú. Ako tajne spolu začali, tak rovnako tajne aj skončili," prezradil zdroj.

Jakub prezradil, čo majú podľa neho muži na ženách radi:

​Koniec vzťahu má dosvedčovať aj nulová spoločná aktivita na sociálnych sieťach, a podľa označenia miest na ich profiloch, obaja žijú svoje súkromné životy oddelene. Kým modelka pridáva fotky zo športových aktivít v spoločnosti svojho psíka, Jakub nostalgicky spomína na časy strávené fandením svojmu obľúbenému futbalovému tímu na štadióne Slávie Praha, ktorý je kvôli pandemickým nariadeniam pre verejnosť zatiaľ neprístupný.

Jakub Prachař priznal boj s nadváhou, a tak sa po vzore exmanželky Agáty pustil do boxovania:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Jeste 15 kilo a uz me zase pustej do televize.

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Prachar (@jakub_prachar),

​Jakub však podľahol pohodliu karantény a chutnej domácej stravy a za krátky čas slušne pribral na váhe. "Ešte 15 kíl a už ma snáď pustia do televízie," zažartoval si na vlastný účet sympatický herec.

Na príspevku, ktorý zdieľal na svojom instagrame vidieť modré boxerské rukavice, a zdá sa, že tento kondične náročný šport by mohol byť tým pravým na boľačky z rozchodu, a zároveň aj prostriedok na boj proti kilečkám navyše. Inšpiráciu možno našiel vo svojej bývalej manželke Agáte Hanychovej, ktorá tomuto drsnému športu úplne podľahla.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie