Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Susedia z pekla?! Beckhamovcov by pre TOTO za plotom nikto nechcel!
Zdielať na

Susedia z pekla?! Beckhamovcov by pre TOTO za plotom nikto nechcel!

Archívna reportáž

Sú super slávni, super bohatí, super sympatickí a super... príšerní susedia? Možno tak by manželov Davida a Victoriu Beckhamovcov opísali tí, ktorých nehnuteľnosti susedia s ich luxusným sídlom. Spor trvá už nekonečných sedem rokov.

V roku 2013 si Beckhamovci kúpili v obci Cotswolds, zhruba 140 kilometrov od Londýna, luxusný vidiecky štvorposchodový dom. V prepočte zaň zaplatili vyše 6,5 milióna eur. No zjavne nebol tak celkom podľa ich predstáv, píše portál Daily Mail.

Hoci sa David s Victoriou nechávajú radi fotiť vo farmárskom štýle s vidlami v rukách, rozhodne si miliónové sídlo nekúpili na to, aby v pote tváre obrábali lány. Naopak, chceli si tam dopriať rovnaký luxus, ako majú v meste.

S nepríjemnosťami majú Beckhamovci viacero skúseností:

​Victoria vraj snívala o extra priestoroch na jej súkromné kaderníctvo i manikúru, David rátal s telocvičňou a obaja by si užívali masážny kút a iné nadštandardné záležitosti. No kým v interiéri si mohli robiť, čo sa im zapáčilo, susedia stratili trpezlivosť, keď prišlo na úpravy vonku. Nepozdávalo sa im najmä zásadné zväčšenie strešnej časti a vytvorenie obrovskej terasy na prvom poschodí.

Beckhamovci trávia v Cotswolds karanténu, fotky na Instagrame sú v poslednej dobe najmä odtiaľ:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Saturday sunshine walk but someone isn’t overly impressed with my hat ? I obviously love it ? @victoriabeckham ?

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham),

Dom totiž pochádza z viktoriánskeho obdobia a má aj značnú historickú hodnotu. Kým Beckhamovci zrejme nepestujú veľkú úctu k pôvodnej architektúre, miestni rozhodne áno. Na celebritný pár podali hromadnú sťažnosť. No miestny úrad bol zjavne na strane hviezdnych manželov. "Neexistujú žiadne obavy z dopadu návrhu Beckhamovcov na životné podmienky susedov, pokiaľ ide o úbytok svetla, priestoru, súkromia, či nadbytok hluku," písalo sa v jednom rozhodnutí.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Another day , another walk & another hat ?

Príspevok, ktorý zdieľa David Beckham (@davidbeckham),

Susedia ale neustúpili, nahneval ich totiž aj plán pristavať drobné stavby, ako napríklad strážnicu pre ochrankárov či sedem garáží, a tak došlo na ďalšie konanie. Na veľké sklamanie susedov sa však môžu víťazne usmievať Beckhamovci. Bude teraz už len na nich, či svoje plány na stavebné úpravy v mene dobrých vzťahov so susedmi aspoň trochu upravia.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie