Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Aneta Parišková na fotke s hrdo vztýčenou hlavou! Mala VEĽKÝ deň!
Zdielať na

Aneta Parišková na fotke s hrdo vztýčenou hlavou! Mala VEĽKÝ deň!

Archívna reportáž

Moderátorka spravodajstva televízie JOJ, 47-ročná Aneta Parišková, bojuje so zákernou chorobou už druhý mesiac. Má za sebou dávky chemoterapií, ktoré ju síce pripravili o vlasy, no priniesli aj dobré správy. Aktuálne je doma z nemocnice a má za sebou veľmi príjemnú udalosť.

Aneta Parišková ani na sekundu neprestala bojovať, s non-Hodgkinovým lymfómom podstupuje chemoterapiu a podľa ostatnej správy sú výsledky liečby dobré. Mama troch synov si síce dala pauzu od vysielania, no aj tak má povinnosti, na ktoré tak úplne zabudnúť nemôže.

Anetka je majiteľkou súkromnej škôlky, ktorej brány sa po zrušení karantény a prísnych opatrení opäť otvorili. Našťastie, všetko okolo novootvorenia zvládol moderátorkin tím s pomocou Anetinho manžela Miroslava.

Aneta sa snaží zvládať boj s humorom a optimizmom:

​Okrem toho je však Aneta aj mamou, hneď trojnásobnou. A hoci Mirko robí, čo je v jeho silách, predsa len sa musela moderátorka jednej akcie zúčastniť osobne. Našťastie, veľmi príjemnej. "Danko a Gabko dnes mali 1. sväté prijímanie. Mali z toho veľkú radosť a hlboký zážitok. Verím, že im úprimná viera v Boha bude celý život dávať silu a nádej pri prekonávaní životných prekážok tak, ako ju viera dáva mne," okomentovala Aneta významnú udalosť v živote veriacich.

Aneta je východniarka z Košíc, katolícka viera je v tejto časti Slovenska stále veľmi silná. Rozhodne si preto nemohla nechať túto udalosť ujsť, ako je zrejmé aj na krásnej spoločnej rodinnej fotke. "Teším sa, že som mohla byť pri tom, áno, tá pani so slnečnými okuliarmi a krátkymi vlasmi som ja," napísala s humorom Anetka. No ak sa možno ona po náročnej liečbe necíti byť práve vo svojej koži, podľa fotky je zrejmé, že vyzerá stále výborne. Ostáva držať palce, aby to bolo rovnako skvelé aj s výsledkami a moderátorka by sa mohla čoskoro vrátiť zdravá k svojej rodine, aj pred kamery TV JOJ.

Súvisiace články

Najčítanejšie