Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Zlatý palác Adriany Sklenaříkovej! V TAKOMTO mega luxuse býva modelka!
Zdielať na

Zlatý palác Adriany Sklenaříkovej! V TAKOMTO mega luxuse býva modelka!

Archívna reportáž

Adriana Sklenaříková sa skutočne nemôže stažovať na nedostatok. Krásna rodáčka z Brezna s oficiálne najdlhšími nohami na svete, si žije ako princezná. Akurát, tak trochu nedobrovoľne.

Dlhé roky žila 48-ročná Adriana Sklenaříková v Paríži. Francúzi ju priam prijali za svoju a v krajine je skutočne hviezdou. Neskôr sa usadila v luxusnom Monaku. No už pár mesiacov je jej domovom dokonca iný kontinent. S manželom Aramom Ohanianom obývajú palác v marockom Marakéši.

Nejde síce o skutočný kráľovský palác, no je nemenej luxusný. Manželia v Marakéši vybudovali päť hviezdičkový hotel Palais Ronsard.

Adriana pred časom televízii JOJ prezradila svoje tajomstvá:

​Adriana sa do prekrásneho hotela s rajskou záhradou presťahovala krátko po narodení dcérky Niny, teda zhruba pred rokom a pol. Všetko by bolo v poriadku, ak by sa odtiaľ mohli posledné mesiace pohnúť. No aj oni ostali uväznení, hoci v zlatej klietke.

Aj táto fotka s dcérkou vznikla v záhrade hotela:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Belle fête des mères à toutes les mamans ! @parismatch_magazine @philippedoignon

Príspevok, ktorý zdieľa Adriana Ohanian Sklenarikova (@adrianakarembeusklenarikova),

Byť Adrianiným susedom by za normálnych okolností mohol byť ktokoľvek, ak by bol ochotný dať za jednu noc 500 až 1000 eur. Aktuálne je však hotel už tretí mesiac zavretý. „Včera som s Adrianou hovoril a je tam stále zavretá sama s rodinou a so služobníctvom. Žije tam ako kráľovná na dvoch hektároch,“ prezradil pre PLUS 7 DNÍ Adrianin manažér Miro Šimonič. Za modelkou stihla ešte tesne pred vypuknutím pandémie prísť aj jej mama so sestrou. Tiež boli nadšené, nečudo, podobný orientálny palác na Slovensku nájdu len ťažko.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie