Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
DiCapriova slávna bývalka má problém! Za podvody tvrdý verdikt súdu!
Zdielať na

DiCapriova slávna bývalka má problém! Za podvody tvrdý verdikt súdu!

Archívna reportáž

V rodnom Izraeli je 35-ročná Bar Refaeli mega hviezda. Adekvátne k tomu vyzerá aj stav na jej účte. No zjavne chcela mať viac, ako je legálne. Za daňové podvody teraz bude pykať.

Bar Refaeli síce prišla na móla až potom, čo pominula éra super modeliek v 90. rokoch, no aj tak sa jej podarilo celosvetovo presláviť. Nepochybne jej k tomu pomohol aj vzťah s Leonardom DiCapriom, s ktorým chodila zhruba pred desiatimi rokmi. Rozišli sa vraj preto, že ani jeden ešte necítil potrebu sa usadiť.

Kým v prípade oscarového Lea to stále platí, u Bar je všetko inak. Je už druhýkrát vydatá a má tri deti. No popri tom všetkom stihla myslieť aj na dane, lepšie povedané, ako sa ich plateniu vyhnúť, píše portál Haaretz.com.

Bar Refaeli je vychytená modelka aj po troch deťoch:

Za krátenie daní a podvod musí teraz topmodelka odslúžiť deväť mesiacov verejne-prospešných prác, ako aj zaplatiť pokutu 2,5 milióna šekelov, v prepočte vyše 600 tisíc eur. Pochopiteľne, musí vrátiť aj nezaplatené dane, čo sú ďalšie dva milióny eur. Značne horšie dopadla jej mama.

Bar je šťastne vydatá:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Stuck at home with him.. and still love him. ❣️

Príspevok, ktorý zdieľa Bar Refaeli (@barrefaeli),

Tsipi Refaeli robila svojej dcére v rokoch 2009 až 2012 agentku a práve vtedy sa diali nekalé veci s jej peniazmi. Zavádzali, že Bar nebýva v Izraeli, a teda nemusí tam platiť dane, no súd túto výhovorku zamietol. Tsipi teraz musí zaplatiť nielen rovnako mastnú pokutu, ale ide aj na 16 mesiacov za mreže.

Súvisiace články

Najčítanejšie