Zatiahnuté
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Dcéra slávneho herca o jeho novej priateľke: Je to odpad!
Zdielať na

Dcéra slávneho herca o jeho novej priateľke: Je to odpad!

Zdroj: www.yahoo.com

Rozvody V Hollywoode nie sú nič nevídané, naopak. Najťažšie je to vždy pre deti a potomkovia slávnych rodičov majú túto procedúru ešte nepríjemnejšiu, keďže ich súkromie je prepierané na verejnosti. Navyše, cez sociálne siete neraz schytajú aj od cudzích ľudí nepekne necitlivé poznámky.

Veľmi nečakaný bol rozvod herca Ewana McGregora s jeho manželkou Eve Mavrakis. Manželmi boli dlhých 22 rokov, čo je na hollywoodske pomery celá večnosť. Ich cesty sa rozišli už v roku 2017 no doteraz sú staré rany otvorené. Zášť cítia najmä jeho štyri deti, z ktorých najmladšie má iba deväť rokov.

Ewan McGregor oficiálne požiadal o rozvod rok po rozchode, v roku 2018 a odvtedy žije so svojou priateľkou,  35-ročnou herečkou Mary Elizabeth Winstead. Dlhé dva roky sa ťahal rozvodový proces, a len teraz bol konečne uzavretý. Evanovi sa totiž nepáčila suma, ktorú jeho ex žiadala na živobytie pre ňu a ich spoločné deti. No kým rodičia sa napokon dohodli, ich deti majú na ich odlúčenie stále ťažké srdce. Z rozvodu vinia otcovu novú priateľku Mary Elizabeth.

Ewan McGregor v muzikálovom filme Moulin Rouge dokázal, že má talent nielen na herectvo, ale aj na spev:

​Ewan McGregor, známy z kultového filmu Trainspotting či romatického muzikálu Moulin Rouge, mal so svojou bývalou manželkou Evou štyri dcéry - Claru (24), Jamyan (19) Esther (18) a deväťročnú Anouk. Ako píše portál Daily Mail, erupicu emócii nezvládala najmä najstaršia z ich štyroch dcér, 24-ročná Clara, ktorá označila v komentároch na Instagrame, otcovu novú lásku za "odpad". Táto udalosť sa odohrala ešte v júli v roku 2019 potom, ako Claru jeden z fanúšikov Evana a jeho novej priateľky Mary Elizabeth označil na fotke, kde si na červenom koberci venovali vášnivý bozk. "Najkrajšia a najtalentovanejšia žena na zemeguli," napísal do popisu fotky provokatívne neznámy fanúšik.

Clara so svojou sestrou Esther podobu so svojím otcom Ewanom nezaprú:

Tento prvoplánový pokus ako vyprovokovať mladú dámu vyšiel a Clara sa nezdržala nelichotivého komentára na adresu otcovej novej milenky. "Najkrajšia a najtalentovanejšia žena na svete? Och, chlapče ty si úplne mimo. To dievča je odpad," napísala rozčúlená Clara. Neskôr ju mal dokonca jeden z fanúšikov Mary vyzvať, aby jej to povedala do tváre a neriešila cez sociálne siete. "V manželstve sú na to dvaja ľudia, ak je muž alebo žena v manželstve šťastní, nemôže im to zničiť cudzia osoba," napísal na obhajobu zaľúbencov veľavravne jeden z komentujúcich. "Áno, boli na to dvaja. Mary a môj otec," odpísala ironicky Clara.

Tento komentár rozladil Claru natoľko, že označila novú priateľku svojho otca za odpad:

​Neskôr sa podľa Daily Mail v istom rozhovore pre The Times priznala, že jej správanie bolo detinské, no bolo oprávnené. "Nebola to práve najzrelšia cesta, ako sa vyjadriť, no bola som smutná a nahnevaná. Dialo sa okolo mňa množstvo vecí, a musela som sa s tým nejak vyrovnať. Pravdou je, že to nebol môj najsvetlejší moment," priznala s odstupom času Clara, a vysvetlila, že ju pravidelne niekto označoval na spoločných fotkách jej otca a jeho novej milenky.

Navyše čítala mnoho negatívnych komentárov na svoju mamu, čo ju dostalo do vývrtky. No tvrdí, že sa nemieni ospravedlňovať za svoju reakciu, ale uznáva, že mohla zvoliť iné slová. Na otázku, či by otcovu novú priateľku nechcela radšej spoznať osobne, odpovedala rázne: "Prajem im všetko dobré, no určite chcem ostať mimo nich, to je jasné."  Čo sa dialo v zákulisí rozpadu tejto rodiny vedia len oni sami, a dohady verejnosti ich uzmiereniu iba škodia.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie