Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dáde Patrasovej ochrnula ruka! Šokujúce je, KTO sa o ňu stará!
Zdielať na

Dáde Patrasovej ochrnula ruka! Šokujúce je, KTO sa o ňu stará!

Archívna reportáž

Niekedy aj malá nepozornosť či zdanlivé malé pošmyknutie, dokáže narobiť veľké zdravotné problémy. Vekom sa zraniteľnosť zvyšuje, a opatrnosti niekedy nie dosť. Známa česká herečka na krátku nepozornosť doplatila nepríjemným zranením.

Dagmar Patrasová (64) sa už roky pasuje s bolesťami krčnej chrbtice, ktoré si opotrebovala ešte v mladom veku detskou gymnastikou. Svojmu zdraviu a svojmu telu venuje extra pozornosť, keďže má veľký strach z toho, že by ju chrbtica mohla jedného dňa úplne zradiť, a herečka by sa vraj už nemusela postaviť na vlastné nohy.

Avšak, čert nikdy nespí, a keď sa nedávno herečka nedávno vracala domov, stala sa jej nepríjemná nehoda, ktorá viedla až k čiastočnému znecitliveniu ruky. Odvtedy chodí s otejpovanou rukou a detaily nehody porozprávala magazínu Sedmička. "Mám úžasného psa, vlčicu nemeckého ovčiaka, ktorá má obrovskú silu, veľa kíl a rada sa víta. Takže ma privítala, podrazila mi nohy a už to bolo," opisuje momenty ktoré predchádzali úrazu.

Dáda sa profilovala najmä ako herečka pre deti:

"Mám pricviknutý nerv. Bohužiaľ, na prvej ruke. O to je to zložitejšie, no pomáha mi rehabilitácia," dodala sympatická Dáda. Herečka a speváčka, ktorá je stále oficiálnou manželkou českého hudobníka, Felixa Slováčka (77), však v nepríjemnej situácii nezostala sama. Napriek tomu, že jej manžel žije s novou priateľkou, 37-ročnou Luciou Gelemovou, o svoju zákonitú sa príkladne stará.

Manžel Dády Patrasovej, Felix Slováček žije už šesť rokov so svojou novou priateľkou Luciou:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Už 6 let ? #frantiskovylazne #hotelpawlik #fotograf #richardnemecek #

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Gelemová (@luciegelemova),

"Vozí ma do nemocnice, na rehabilitačnú kliniku a tak. Tiež mi pred týždňom urobil veľkú radosť, pretože mi konečne posekal záhradu," chváli sa herečka opaterou a servisom, ktoré jej manžel poskytuje. Po každej búrke vyjde slnko, a Dáda s Felixom sú pekným príkladom, ako sa aj napriek odlúčeniu môžu dvaja ľudia rešpektovať a vzájomne si v ťažkých chvíľach pomáhať.

Súvisiace články

Najčítanejšie