Jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bol krajší ako Ken, alebo je to teraz dokonalá Barbie? V skutočnosti už za zmeny trpí
Zdielať na

Bol krajší ako Ken, alebo je to teraz dokonalá Barbie? V skutočnosti už za zmeny trpí

Archívna reportáž

Niekto sa preslávi vďaka svojmu talentu, iný sa nechá preplastikovať z podoby do podoby, aby naplnil svoju túžbu po pozornosti. Dnes už vďaka sociálnym sieťam nie je problém stať sa zo dňa na deň hviezdou a platí, čím väčšia bizarnosť, tým väčšia publicita. Takýto prípad je aj Brazílčanka Roddy, predtým známa ako živý Ken, ktorá okrem túžby stať sa živou Barbie nejaví iné známky talentu.

Rodrigo Alves (36) známy roky ako neveľmi vydarená živá bábika Ken, sa dnes už hrdo hlási k ženskému pohlaviu a tvrdí, že sa vždy cítila skôr ako Barbie. Roddy, ako znie jej rodovo neutrálne meno, si ľahla pod nôž prvýkrát ako 19-ročný muž. Odvtedy ubehlo viac ako pätnásť rokov a do početných plastických operácii tento mladík investoval už vyše pol milióna eur.

​Početné nevydarené plastiky sa na unavenom tele a pokožke 36-ročnej transgenderovej modelky postupne prejavujú, a už len veľmi ťažko rozpoznať jej pôvodné črty. Na najnovších fotkách, ktoré priniesol portál Daily Mail, sa Roddy Alves ponáhľa na letisku v Brazílii domov, aby sa po dlhých mesiacoch stretol so svojou rodinou. Fotky Roddy na letisku si môžete pozrieť v galérii TU.

Takto sa Roddy menil v čase a po plastických operáciach:

Roddy sa za svoje proporcie, ktoré ju stáli nemalý majetok nehanbí, a na cestu lietadlom si zvolila ultra obtiahnuté oceľovomodré šaty a výrazné kožušinové šľapky na podpätku. So značkovými kuframi na kolieskach si to v šinula pomedzi zaparkované autá, aby sa mohla čím skôr objať so svojimi najbližšími. "Karanténa bola pre mňa veľmi náročná. Viem, že by som mala zostať doma v bezpečí a preto som extra opatrná a starám sa o seba ešte viac," opisuje svoje pocity z posledných mesiacov plastiková hviezdička. Jej zdravotný stav sa totiž po početných korekciách nosa zhoršoval, a kvôli zdevastovanej chrupavke dokonca nemôže poriadne dýchať.

Roddy si podľa vlastných slov užíva svoje nové pohlavie a identitu:

"Mám jazvu na rázštepe, ktorá je ešte zo starej plastickej operácie nosa. Odstránili mi tiež chrupavku, aby mohli nanovo postaviť môj nos, ten je však znetvorený a stále nemôžem dýchať," opisuje svoj neblahý zdravotný stav Roddy. "Snažím sa užívať si život inak, bez plastických operácii, a snažím sa byť šťastná s tým, čo mám," tvrdí zároveň a zdá sa, že si pomaly uvedomuje následky svojich rozhodnutí. Je však mrzuté, že operácie jej telo nezvratne poškodili, a keby Roddy dostala už v minulosti profesionálne poradenstvo v estetickej chirurgii, mohla sa vyhnúť zbytočným zdravotným komplikáciám a nepohodliu, ktoré ju už asi budú sprevádzať do konca života.

Zdielať na

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie